REKLAMI GEÇ

Final’da gelenek bozulmadı

Final’da gelenek bozulmadı

Denizli’de 12 yıldan beri hizmet veren Denizli Final Dergisi Dershanesi Dershanesi, ÖSS geleneğini bozmadı ve birçok öğrencisini dereceye sokmayı başardı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Temmuz 2009 Cuma, 17:38

Denizli Final Dergisi Dershanesi, bu sene ÖSS’de yine dereceleri topladı. Denizli Final Dergisi Dershanesi’nin dereceye giren öğrencileri, dershanede yapılan törenle ödüllendirildi. Törende konuşan Denizli Final Dergisi Dershanesi Yöneticisi Sadi Öztekin, Denizli’de Feyza Özkaya’nın YÖSS SAY2 (Ek Puan) türünde 382,513 puanlar il birincisi ve Türkiye 161’incisi, Esra Aslan’ın YÖSS SAY2 (Ek Puan) türünde 382,430 puanla il ikincisi ve Türkiye 165’incisi, Şehri Barış’ın YÖSS SAY2 puan türünde 372,781 puanla il üçüncüsü ve Türkiye 156’ncısı, İsmail Özer Öztemel’in YSS SAY2 puan türünde 372,196 puanla il dördüncüsü ve Türkiye 205’incisi olduğunu açıkladı. Öztekin, “Bununla beraber ilk 1000’de 32, ilk 2000’de ise 58 Türkiye derecesiyle öğrencilerimiz Final’de başarı geleneğini devam ettirdiler” dedi.
Öztekin, sınavda başarılı olan tüm öğrencileri, ailelerini ve emeği geçen öğretmenleri kutladı ve başarılarının devamını diledi. Velilerin de katıldığı törende, dereceye giren öğrencilere çiçek verildi, teşekkür belgesi sunuldu. Dereceye giren bir öğrencinin velisi de törende duygu yüklü bir konuşma yaptı. Denizli Final Dergisi Dershanesi Yöneticisi Sadi Öztekin, tercih yapacak gençlere de seslendi. Öztekin, “Bir adayın ilgilerine ve yeteneklerine uygun bir meslek seçmesi, yaşam başarısının en önemli adımıdır. Bu aşamada, doğru bir tercih yapamayan gençlerimiz, girdikleri okulları ya isteksizce okumakta ya da tekrar sınava girmek durumunda kalmaktadır. Bölüm seçmek, diğerlerinden vazgeçmektir. Gönlünüzdeki tercihin olmasını dileriz” dedi.
Öztekin, eşit ağırlıklı puan türünde Denizli birincisi olan Yasin Büyükalp’in, hakkının yendiğini ve başka bir dershane tarafından, eşit ağırlıklı puan türünde Denizli’den başka bir öğrencinin birinci ilan edildiğini söyledi. İzmir Fen Lisesi mezunu olan Yasin Büyükalp’in, ODTÜ’de okuduğunu, ancak ÖSS’ye tekrar Denizli’de girerek, eşit ağırlıklı puan türünde il birincisi ve Türkiye 129’uncusu olduğunu söyleyen Öztekin, “Yasin ve annesi, haklarının yenmemesi için mücadele ediyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı