REKLAMI GEÇ

Final’de 19 Mayıs coşkusu

Final’de 19 Mayıs coşkusu

Final Okulları, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı coşkuyla kutladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Mayıs 2016 Perşembe, 15:50

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesiyle başlayan kutlamada günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Müdür Yardımcısı Nidai Kahya yaptı.

Kahya, “Bugün Mustafa Kemal Atatürk ve vatansever arkadaşlarının Türk milletinin kudret ve kuvvetine dayanarak kendi kararlarını kendisinin vereceği, tam bağımsız bir devlet olarak yola çıkışının 97. yıldönümünü kutluyoruz. Yakın bir gelecekte bu ülkeyi sizler yöneteceksiniz. Cumhuriyetimizi Atatürk’ün gösterdiği çağdaş medeniyetler seviyesine sizler çıkaracaksınız. Ay yıldızlı bayrağımızı, savaşta ve barışta, bilim, sanat, sporda ve hayatın her alanında, her döneminde layık olduğu en yüce makama sizler çıkaracaksınız. Ay yıldızlı bayrağımızın altında sevgi, saygı, hoşgörü, birlik ve bütünlük içinde yaşamak, laik, demokratik, sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet yaşatmak en büyük hedefiniz olmalıdır” dedi.

final-bayram-1

Konuşmanın ardından kutlamalara geçildi. Lise öğrencilerinin okuduğu şiirler, piyono ve gitar eşliğinde söylediği şarkılar büyük alkış aldı.

final-bayram-3

Final Okulları halk oyunları ekibinin gösterisi de yoğun ilgi gördü. Final Okulları’nda gerçekleştirilen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları, öğrencilerin çektiği kısa filmin gösterimi, Atatürk Marşı ve Gençliğin Ata’ya cevabı ile son buldu.

final-bayram-2

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı