REKLAMI GEÇ

Final’in minikleri mezun oldu

Final’in minikleri mezun oldu

Denizli Final Anaokulu’nun minik öğrencileri ilk mezuniyetlerini yaşadı. Kar Taneleri ve Elmalar sınıflarının hazırladığı mezuniyet töreni eğlenceli anlara sahne oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Haziran 2016 Cuma, 09:36

Denizli Final Anaokulu minikleri mezuniyet heyecanı yaşadı. Kar Taneleri ve Elmalar sınıflarının hazırladığı törende miniklere ve davetlilere seslenen Anaokulu Müdürü İpek Pulat Dönmez, Final ailesinin en küçüklerinin, en tatlıların bir seneyi geride bıraktığın belirtti. Miniklerin hayatlarının ilk okulundan mezun olmanın mutluluğunu yaşadığını dile getiren Dönmez, unutulmaz bir yılı geride bıraktıklarını kaydetti.

final-okullari-mezuniyet-3

Konuşmanın ardından miniklerin hazırladığı gösteriler sahnelendi. Final’in küçük öğrencilerinin geleneksel kıyafetlerle oynadıkları harmandalı ailelerini ve öğretmenlerine duygulu anlar yaşattı. 5 yaş gurubu öğrencilerinin Çayda Çıra oyunu ile devam eden programda öğrenciler, izleyenlerden büyük alkış aldı.

final-okullari-mezuniyet-2
Final’in miniklerinin yıl boyunca etkinliklerde yaptıkları çalışmaların yer aldığı slayt gösterisi de veliler tarafından yoğun ilgi gördü.

final-okullari-mezuniyet-1

Yeniden sahne alan ve ateş böceği dansını sahneleyen minikler, İngilizce ve Türkçe şarkılar söyledi.

Final Anaokulu mezuniyet töreni diplomaların verilmesi ve keplerin fırlatılması ile sona erdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı