REKLAMI GEÇ

İlk mezunlar, en iyi üniversitelere

İlk mezunlar, en iyi üniversitelere

Pamukkale Eğitim Vakfı (PEV) tarafından kurulan lise, ilk mezunlarını verdi. İlk mezunlar, ülkenin en seçkin okullarına yerleşti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Temmuz 2014 Cumartesi, 11:19

Pamukkale Eğitim Vakfı’nın (PEV) 2010-2011 eğitim öğretim yılında kurduğu Özel PEV Liseleri, ilk mezunlarını ülkenin en seçkin fakültelerine uğurladı. 2013-2014 Eğitim Öğretim yılı üniversite yerleştirme sonuçlarına göre; sınavlara giren 18 öğrenciden 9 tıp, 2 diş hekimliği, 2 eczacılık, 2 elektrik elektronik mühendisliği, işletme mühendisliği, mimarlık, uluslararası ilişkiler bölümlerine yerleşti.

Özel PEV Liseleri Kurucu Temsilcisi Prof. Dr. Mehmet Meder, mezun olan öğrencilerin önemli mesleklere kapı açan fakülteler olmasının gururunu yaşadıklarını belirterek şunları söyledi:
“Öğrencilerimizi, bilim insanı niteliğine uygun, amaçlarını belirlemiş, çalışmayı, öğrenmeyi yaşamının bir parçası haline getirmiş, vatanına, milletine, insanlığa karşı duyarlı birer birey olarak yetiştirmeye gayret ediyoruz.”

Prof. Meder, dört yıllık maratonda emeklerin karşılığını veren öğrencilere, başarıda emeği geçen Özel PEV Lisesi Okul Müdürü Pelin Yerebekan Sızlı’ya ve tüm öğretmenlere teşekkür etti. PEV’in öğrencileri ve yerleştirildikleri bölümler ise şöyle:

PEV-öğrenciler

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı