REKLAMI GEÇ

Kavram’dan ham puanda 16 derece

Kavram’dan ham puanda 16 derece

Kavram Dershanesi SBS’den sonra ÖSS’De de öğrencilerinden bir kısmını derece sokmayı başardı. Ham puanda 16 derece elde eden Denizli Kavram Dershanesi’nin Kurucu Müdürü Mehmet Hayıt, 4 yıldan beri hizmet verdikleri Denizli’de, bu sene yapılan ÖSS ve SBS’de başarılı olduklarını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 14 Temmuz 2009 Salı, 19:42

Bu sene yapılan ÖSS ve SBS’de dereceye giren Denizli Kavram Dershanesi öğrencileri, dershanede düzenlenen toplantıda tanıtıldı. Denizli Kavram Dershanesi Kurucu Müdürü Mehmet Hayıt, öğrencilerle birlikte yaptığı basın toplantısında, elde ettikleri dereceleri, ‘eksiz ve sapsız, yani saf’ dereceler olarak nitelendirdi. Kavram Dershaneleri’nin, ulusal düzeyde 36 yıldır, Denizli’de de 4 yıldan bu yana hizmet verdiklerini belirten Denizli Kavram Dershanesi Kurucu Müdürü Hayıt, “Kitlesel başarıda bir numara olduğumuzu, Sanayi Bakanlığı’na tescil ettirdik” dedi.
‘Eksiz, sapsız dereceler’
2009 ÖSS ve SBS’deki başarılarını kutlamak için öğrencilerle bir araya geldiklerini belirten Hayıt, “2009 ÖSS’de 2 Denizli 1’incisi, 2 Denizli 5’incisi, 1 Denizli 6’ncısı, 1 Denizli 8’incisi, 2 Denizli 9’uncusu, 4 Denizli 11’incisi, 2 Denizli 12’ncisi, 1 Denizli 13’üncüsü, 1 Denizli 14’üncüsü; 2009 SBS’de Denizli 6’ncısı çıkardık. Öğrencilerimizin dereceleri, eksiz, sapsız puanlarla alınan saf derecelerdir. Yani bu derecelere, okul puanı vs. dahil değil” dedi.
‘Ses getirecek’ başarı sözü
Yüksek puanlar alarak, Denizli Kavram Dershaneleri’nin kitlesel başarısına katkıda bulunan tüm öğrencilere teşekkür eden Hayıt, “Denizli’de sınava giren öğrencilerin, binde beşinin Kavram Dershaneleri’ne devam ettiği düşünülürse, oransal başarının lideri olduğumuz görülecektir. Sizlere, Denizli Kavram Dershanesi olarak, gelecek yıl bu başarıların çok ötesinde, ülke çapında ses getirecek bir başarıyla karşınızda olacağımızı müjdeliyor, bunun çalışmalarına şimdiden başladığımızı bilmenizi istiyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı