REKLAMI GEÇ

Korku değil sevgi kültürü ile yetişiyorlar

Korku değil sevgi kültürü ile yetişiyorlar

Denizli Final Okulları’nda 2015-2016 Eğitim-Öğretim Dönemi başladı. Okulda gerçekleştirilen törende öğrenci ve velilere seslenen Denizli Final Okulları Kurucu Müdürü Sadi Öztekin, kendilerine emanet edilen çocuklara korku değil, sevgi kültürü ile yaklaştıklarını ve kısa sürede olumlu yönde değişikliklerin yaşandığını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Eylül 2015 Pazartesi, 17:15

Eğitim-Öğretim Dönemi’nin başlaması nedeniyle Denizli Final Okulları’nda tören düzenlendi. Öğrenci velilerinin yoğun ilgi gösterdiği törende daha da güçlenen eğitim kadrosu tanıtıldı, velilere uygulanan yöntem ve eğitim anlayışına ilişkin bilgiler verildi.

Öğrenci ve velilere seslenen Denizli Final Okulları’nın Kurucu Müdürü Sadi Öztekin, geçen yıl müthiş bir heyecanla başladıkları eğitim serüvenine, heyecanlarını daha da artırarak devam etmenin sevinci ve gururunu yaşadıklarını söyledi.

FİNAL OKULLARI SİZİ MAHÇUP ETMEYECEK
Öztekin, “Sizler bize güvenerek bu pırıl pırıl gencecik yürekleri emanet ettiniz. Bu güveninize layık olacağımızdan emin olun ve rahat olun. Final okulları olarak sizi mahcup etmeyeceğiz. Çünkü; kadromuz zaten güçlüydü, ama bu yıl daha da güçlendik. Bu kadro ekip ruhunu önemseyen, bireysellikten uzak bir kadrodur. Hepinizin bildiği sloganımıza yani “hem yaşam hem sınav başarısı”na nasıl ulaştığımızı yaşayarak öğreneceksiniz. Çünkü sistemimiz, yayınlarımız ve kadromuzla nasıl bir bütün olduğumuzu, sadece Denizli’de değil, ülke genelinde Final Eğitim Kurumları’nın başarısını bu yıl çok daha iyi göreceksiniz” dedi.

KORKU DEĞİL SEVGİ KÜLTÜRÜ İLE YAKLAŞIYORUZ
Denizli Final Okulları’nda “korku kültürü” yerine “sevgi kültürü” ile yetiştirilen çocukların kısa sürede olumlu yönde değişimlerinin kendini göstereceğini belirten Öztekin, “TEOG, YGS ve LYS gibi merkezi sınavlara hazırlıkta diğer kurumlardan daha farklı bir süreç yaşandığını ve sonuçta çok önemli başarılara imza atıldığını göreceksiniz. Veli- öğretmen- öğrenci üçgeninde sıkışıp kalınmadığını, bilakis bu saç ayağının hep iç içe olduklarına tanık olacaksınız. Yani velinin yönlendirdiği bir okul olmayacağız, ama okulun yanlış yere yönlendirdiği veli de istemiyoruz. Karşılıklı fikir alışverişini önemseyen bir eğitim sistemimiz olduğunu lütfen aklınızdan çıkarmayın. Öğrencilerimiz en az iki yabancı dili ana dili gibi konuşan, ama Türkçemizi çok daha iyi kullanan, kitap okumaktan hoşlanan, planlı ders çalışan ama sosyal hayattan kopmayan, ülkesi ve milletini seven ama dünya ile barışık, karşıdakini aşağılamadan sorgulayabilen, hakkını arayabilen, özgüveni yüksek, saygılı, sınavlarda yüksek puan hedefleyen, hangi mesleği yapabilecekse o mesleğe severek hazırlanan bir birey olsun istiyoruz. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal’in de dediği gibi; ‘Eğitimdir ki, bir milleti ya özgür, bağımsız şanlı ve yüksek bir topluluk halinde yaşatır ya da esaret ve sefalete terk eder.’ Bu duygu ve düşüncelerle yeni eğitim-öğretim yılını kutluyor, hepimiz için başarılı ve mutlulukla dolu bir yıl olmasını diliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı