REKLAMI GEÇ

ODTÜ geleceği planlıyor

ODTÜ geleceği planlıyor

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Denizli Okulları, 2015 – 2016 öğretim yılına başladı. Oryantasyon döneminin devam ettiği ODTÜ’de geleceğe yönelik planlar, düzenlenen toplantıda ele alındı. ODTÜ Okul Müdürü Kenan Ömeroğlu, Denizli halkına ODTÜ’yü tercih ettiği için teşekkür etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Eylül 2015 Pazartesi, 17:04

2015-2016 Eğitim-öğretim sezonu öncesi yeni eğitim yılının değerlendirildiği toplantıda ODTÜ Okulları’nın geleceğe ait planları konuşuldu. Ortaokul ve Liseden Sorumlu Müdür Yardımcısı Emel Samanlıoğlu, ODTÜ’nün 1998 yılında kurulan bir vakıf okulu olduğunu belirterek, “Okulumuz Denizli halkının bildiği gibi çok önemli başarılara imza atmış, Denizli’de birçok ilki gerçekleştirmiştir. Her platformda başarıyla adımızdan söz ettirmekteyiz. Bu yıl da çalışmalarımız aynı güzellikte katlanarak, artarak devam edecek” dedi.

EĞİTİME 16 EYLÜL’DE BAŞLADIK
Anasınıfı Zümre Sorumlusu Burcu Yavaşal ise, 2015- 2016 eğitim öğretim yılının anasınıfı oryantasyon dönemine 16 Eylül’de başladıklarını belirterek, “Çok eğlenceli, uyum ve adaptasyonun gerçekleştiği güzel bir üç gün geçirdik. Çocuklarımızla okula hazır olmasının heyecanı ve mutluluğunu yaşıyoruz. ODTÜ Okulları’nın en temel yeri olan anaokulunda çocuklarımızın mutluluğu bizi mutlu ediyor. Bütün öğrencilerimize yıl boyunca başarılar diliyorum” diye konuştu.

14 İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ YER ALIYOR
14 İngilizce öğretmenin yer aldığı ODTÜ Okulları’nda 3 almanca bir de İspanyolca öğretmeni yer alıyor. Denizli’de Türkiye’de seslerini duyurmak istediklerini belirten ODTÜ Ortaokul İngilizce sorumlusu Zeynep Akkaş ve İlkokul İngilizce Sorumlusu Yeliz Ekiz, öğrencileri uluslararası geçerliliği olan sınavlara yönlendirdiklerini ifade ederek, şu bilgileri verdi:
“Okulumuzda yabancı dil ders ağırlığı çok fazla. İngilizceyi ana dili gibi bilen öğrenciler yetiştiriyoruz. İlkokula başladıklarında kendilerini İngilizce olarak ifade etmeleri için çocuklar için hazırlanan özel bir eğitim programı sayesinde kendilerini ifade etmelerini sağlıyoruz. Haftada 9 saat İngilizce eğitimi veriyoruz. 4 sınıflarda 10 saat İngilizce eğitimi olanağı sağlıyoruz.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı