REKLAMI GEÇ

Özel Denizli Uğur Okulları’na bakanlık onayı

Özel Denizli Uğur Okulları’na bakanlık onayı

2002’den 2015’e kadar Denizlili öğrencileri aydınlık geleceğe hazırlayan Denizli Uğur Dershaneleri, Milli Eğitim Bakanlığı’nın onayıyla Özel Denizli Uğur Okulları oldu. Özel Denizli Uğur Okulları, 2015-2016 yılından itibaren eğitim-öğretim verecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Mayıs 2015 Cuma, 15:21

Özel Denizli Uğur Okulları’nın kurum açma izni Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylandı. Denizli Uğur Okulları idarecileri, bakanlık onayı ile yola çıkmanın haklı gururunu yaşadıklarını ve Denizli’de bakanlıktan bu yıl ilk ruhsatı alan eğitim kurumu olmanın heyecanını yaşadıklarını ifade ettiler.

Denizli Uğur Okulları’nın yeni eğitim-öğretim yılına hazır olduğunu belirten okul yönetimi, “Denizlili öğrenci ve velilerinin güveni ve inancını 13 yıldır kazanan Denizli Uğur Dershaneleri Özel Denizli Uğur Okulları olarak da aynı güveni inancı sürdürmektedir. Özel Denizli Uğur Okulları özgün bir eğitim kurumudur. Akademik eğitim ile okul olarak TEOG, YGS-LYS ‘e hazırlık eğitimini birarada sunacaktır. Öğrencilerini kariyer planlaması yapan ve en nitekli üniversitelere hazırlayan Uğur Eğitim Kurumları ingilizce eğitimine de önem verecektir. Özel Denizli Uğur okulları, her yaz döneminde öğrencilerine Amerika’da dil eğitimi aldıracaktır” dediler.

Özel Denizli Uğur okulları idarecileri, velilere de şu uyarılarda bulundu: “Tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Özel Denizli Uğur Okullarını tercih eden öğrencilerimiz ve ailelerimiz rahat olsun. Tüm aileler okul seçimlerinizi yaparken yıl içinde sorun yaşamamanız için ruhsatı olmayan, merdivenaltı yerlere para verip sonradan olumsuzluklarla karşı karşıya kalmayın,”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı