REKLAMI GEÇ

ÖZEL OKULLARDA BAYRAM COŞKUSU

ÖZEL OKULLARDA BAYRAM COŞKUSU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, özel okullarda düzenlenen coşkulu törenlerle kutlandı. Yüksekçıta, Uğur, PEV ve Doğa Okulları’nda gerçekleştirilen bayram törenleri görülmeye değerdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Nisan 2016 Cumartesi, 16:00

Dünyadaki ilk ve tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, özel okullarda birbirinden özel programlar ve renkli geçen gösterilerle görkemli bir şekilde kutlandı. Rengarenk giysiler içinde özenle hazırlanmış gösterilerini sunan minikler, konukları büyüleyen bir performans sergiledi.

denizli-yuksekcita-ic

YÜKSEKÇITA YİNE BÜYÜLEDİ
Yüksekçıta Okulları’nda gerçekleştirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kortej yürüyüşü ile başladı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından Yüksekçıta Okulları kurucularından İnci Emek, günün anlam ve önemini belirten konuşma gerçekleştirdi.

Yüksekçıta ilk, orta ve lise bölümleri öğrencilerinden oluşan koronun sahne almasının ardından anaokulu öğrencileri dans gösterileri sundu. İlkokul 3. ve 4. sınıf öğrencilerinin halk dansları gösterileri ilgiyle izlenirken, ilkokul 1 ve 2. sınıf ile ortaokul 5. sınıf öğrencilerinin rol aldığı tiyatro ve dans gösterisi davetlilerden büyük beğeni aldı.

denizli-yuksekcita-ic-2

Yüksekçıta Okulları, 23 Nisan kutlamalarının finalini de yine adına yakışır güzellikte gerçekleştirdi. Okulun 700 öğrencisinin oluşturduğu Atatürk silueti davetliler tarafından uzun süre alkışlandı.

denizli-ugur-okullari-ic

UĞUR OKULLARI’NDA MUHTEŞEM GÖSTERİ
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Özel Denizli Uğur Okulları’nda da coşkunun doruğa tırmandığı etkinliklerle kutlandı. Törene okul idarecileri, öğretmenleri, öğrenciler ile velileri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesiyle başlayan tören Okul Müdürü Hüseyin İnci’nin konuşmasıyla sürdü. İnci, “23 Nisan, tarihimizin dönüm noktalarından biridir. Milletimiz egemenliğini, yurdumuzu ele geçirmek isteyen düşmanlara ve bunlarla işbirliği yapanlara karşı savaşarak kazanmıştır. Bu nedenle egemenliğimiz, ulusal varlığımızın başında gelir. Bizler bu günde çocuklarımıza, kendilerine emanet edilen değerleri ve emanetlerin büyüklüğünü anlatacağız. Günümüz büyükleri, sonraki kuşaklara daha iyi bir Türkiye bırakmak durumunda ve sorumluluğundadır. Bu, ülkemize ve yarının büyükleri çocuklarımıza olan en temel görevimizdir” dedi.

ugur-ic

Konuşmanın ardından, okulda düzenlenen “Egemen Çocuk” konulu şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi. Ödül töreninin ardından da başarılı öğrenciler eserlerini törene katılanlarla paylaştı.

Denizli Özel Uğur Okulları’ndaki bayram kutlamaları coşkunun doruğa tırmandığı gösteriler ile devam etti. Öğrenciler, hazırladıkları birbirinden güzel drama ve dans gösterilerini sundu, solo ve koro konserler izleyenlere unutamayacakları anlar yaşattı.
final-ic-1
FİNAL OKULLARI’NDA 23 NİSAN COŞKUSU
Denizli Final Okulları’nda kalabalık bir davetli topluluğunun katılımıyla gerçekleştirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çok özel anlara sahne oldu.

Okulun konferans salonunda düzenlenen kutlamalara öğrenci velileri yoğun ilgi gösterdi. Tören, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve şehitler için yapılan saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile başladı. İlkokul Müdürü İpek Pulat Dönmez’ in günün anlam ve önemini anlatan konuşmasının ardından gösterilere geçildi.

final-ic

Miniklerimizin seslendirdiği şiirler, şarkılar, farklı ülkelere ait kıyafetlerden oluşan defile, bale gösterisi, halk oyunu, korsan dans ve çocuk korosu ile daha da zenginleşen etkinlik davetliler tarafından ilgiyle izlendi. İngilizce şarkılarla süslenen gösterileri davetliler ayakta alkışladı. Özel Final Okulları’nda bayram coşkusu, tüm salonun hep bir ağızdan 10.Yıl Marşı’nı söylenmesiyle doruğa ulaştı. Kutlamaların ardından çocuklar, okul bahçesinde kurulan oyun alanlarında gönüllerince eğlendi.
pev-ic

ÖZEL PEV OKULLARI’NDA 23 NİSAN
Özel PEV Okulları’nda da 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı çok özel bir programla kutlandı. Özel PEV Okulları Kurucu Temsilcisi Prof. Dr. Mehmet Meder ve Okul Müdürü Pınar Kaya’nın da katıldığı kutlamalara velilerde yoğun ilgi gösterdi.

Özel PEV Okulları’nda bayram coşkusu Akademik Koordinatör Hilal Tortop’un günün anlam ve önemini anlattığı konuşmasıyla başladı. Ardından kutlamalara geçildi. Okul korosunun seslendirdiği kahramanlık ve 23 Nisan’a özel türküler davetliler tarafından ilgiyle dinlendi.

pev-ic-1

3. sınıf öğrencilerinin 23 Nisan ve çocuklar üzerine yaptığı konuşmalar ise çok özel mesajlar içerdi. Çocuklar geleceğin dünyasını oluşturacak olan kendilerini anlattı, büyüklerden taleplerini dile getirdi.

Jimnastik grubu öğrencileri de yıl boyunca hazırlandıkları gösterilerini büyük bir ustalıkla sergiledi. Küçük jimnastikçiler davetlilerden yoğun alkış aldı. Özel PEV Okulları’nda 23 Nisan coşkusu halk oyunları gösterileri ile noktalandı.

denizli-doga-ic-1

DOĞA’DA 23 NİSAN ŞENLİĞİ
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Denizli Doğa Okulları’nda konseptine uygun bir şekilde kutlandı. Öğrenciler tarafından yoğun ilgi gören 23 Nisan Şenliği’ne veliler de ilgi gösterdi.

Tören öncesi okula gelen davetlileri at üzerinde karşılayan prens herkesin ilgi odağı oldu. Sanat Sokağı’nda açılan resim sergisinin gezilmesiyle başlayan 23 Nisan etkinlikleri şenlik havasında geçti. Okulun konferans salonunda gerçekleştirilen törende öğrenciler yıl boyunca hazırladıkları gösterilerini büyük bir ustalıkla sahneledi, davetlilerden bol bol alkış aldı.

denizli-doga-ic

Pamukkale Üniversitesi BEST Tiyatro ekibinin renk kattığı 23 Nisan Şenliği ikramlar ile sona erdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı