REKLAMI GEÇ

Şehit çocukları tam burslu okuyacak

Şehit çocukları tam burslu okuyacak

Tüm Özel Öğretim Kurumları Derneği(TÖDER) yönetim kurulunun aldığı kararı ilk onaylayan okul, Final Okulları oldu. Buna göre, şehit çocukları Final Okulları ve Final Temel Liseleri’nden tam burslu olarak yararlanabilecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Eylül 2015 Cuma, 11:29

Denizli Final Okulları Müdürü Sadi Öztekin, Final Okulları’nın onayladığı karar ile ilgili açıklama yaptı. Öztekin,Tüm Özel Öğretim Kurumları Derneği(TÖDER) yönetim kurulunun aldığı karar ve Final Okulları yönetiminin onayıyla tüm şehit çocukları Final Okulları ve Final Temel Lisesi’nden tam burslu olarak yararlandırılacağını söyledi.

Tüm şehit çocuklarının 13 yıl süreyle Final Okulları’nda ücretsiz okuyabileceğini vurgulayan Öztekin “Türkiye’de birbiri ardına gelen şehit haberleri ile canımız acıyor. Birde şehitlerimizin ardında bıraktığı o minik yavrular. Bizler TÖDER ile birlikte aldığımız karar doğrultusunda şehit çocuklarımızı tam burslu yani ücretsiz okutma kararı aldık. Tüm şehit çocuklarımızı anasınıfından lise son sınıfa kadar bizler okutacağız” dedi.

Yorumlar

Cihan   -  Bağlantı 11 Eylül 2015, 13:27

Denizlide ki ya da diğer şehirlerde ki şehit çocuklarının listesini alırsın, okuluna davet edersin.Kabul eden okur.Böyle duyurmak hoş olmamış.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı