REKLAMI GEÇ

SERVERGAZİ TEOG’DA 20 TAM YAPTI

SERVERGAZİ TEOG’DA 20 TAM YAPTI

Özel Servergazi Ortaokulu ve Özel Servergazi Sabiha Süt Ortaokulu’nden 20 öğrenci TEOG sınavında 120 sorunun tamamını doğru yanıtlayarak tam yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Ocak 2015 Perşembe, 09:37

Bu yıl ikincisi yapılan TEOG (Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş) Sınavı’nın 1.’sinin sonuçları açıklandı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 26-27 Kasım’da gerçekleştirilen 8. sınıf öğrencilerinin katıldığı, 1. TEOG sınavında Özel Servergazi Ortaokulu ve Özel Servergazi Sabiha Süt Ortaokulu öğrencileri büyük başarı elde etti.

Özel Servergazi Ortaokulu ve Özel Servergazi Sabiha Süt Ortaokulu öğrencileri, toplam 6 branşta 120 sorunun yöneltildiği sınavda, hem ders hem de toplam puanda geçen yılki TEOG başarılarını daha da geliştirdiler. Servergazili Öğrenciler Ali Aday, İbrahim Suat Evren, Buğlem Haytoğlu, Barış Soykan, Buse Erdoğan, Bünyamin Turan, Nazlı Koyu, İhsan Elçin, Ekrem Altan Aktaş, Yunus Barıner, Fevzi Enes Kaya, Emre Ülker, Huriye Ceylin Gebeş, Emre Kerem Özyurt, Ömer Hakay, Yiğit Şekerci, Yusuf Cihan Manav, Mehmet Berke İşler, Ozan Kaymak sınavda sorulan toplam 120 sorunun tamamına doğru cevap verdiler.

Servergazi Eğitim Kurumları Genel Müdürü Recep Ali Yalçın, geçen yılki TEOG’da 502.504 puanla Başak Önder’in Türkiye 1.si olduğunu, bu yılki TEOG‘da da daha çok öğrencinin 120’de 120 doğru yaptığını ve bu yıl daha da başarılı olduklarını belirterek sınavla ilgili istatistiki bilgiler verdi.

Yalçın, okul toplam net ortalamasının 120 soruda 107,7 olduğunu, 100 lük not ortalamasının ise 90 puan olduğunu söyledi. Yalçın, “120 sorunun 120’sini doğru cevaplayan 20 öğrencimizin yanı sıra 13 öğrencimiz soruların 119’unu, 14 öğrencimiz 118’ini, 13 öğrencimiz de 117’sini doğru yanıtladı. Bu başarı ortak bir çalışmanın ürünüdür. Bu nedenle okul idarecilerimizi, öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi ve velilerimizi tebrik ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı