REKLAMI GEÇ

Servergazi’nin gurur tablosu

Servergazi’nin gurur tablosu

Ankara’da yapılan 19. Ulusal Ortaokul Matematik Olimpiyatları’nda en yüksek puanı alarak Türkiye Birincisi olan Servergazi Okulları öğrencisi Ozan Kaymak, Denizli’ye ilk kez altın madalya kazandırdı. Servergazi Eğitim Kurumları öğrencileri her iki yarışmada da toplam 9 madalya kazandı.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 20 Kasım 2014 Perşembe, 12:39

Denizli Gazeteciler Cemiyeti Basın Merkezi’nde düzenlenen törende, 22. Ulusal TÜBİTAK Bilim Olimpiyatları ile 19. Ulusal Ortaokul Matematik Olimpiyatlarında dereceye girerek madalya alan Servergazi Okulları öğrencilerini altınla ödüllendirdi.

ic

Ödül törenine, Özel Servergazi Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Bünyamin Gümüş, Özel Servergazi Güney Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Muhammed Dolukan, Sabiha Süt İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Süleyman Bilican ile öğrenciler ve velileri katıldı.

Özel Servergazi Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Bünyamin Gümüş, 15-16 Kasım tarihlerinde Ankara’da yapılan Ulusal TÜBİTAK Bilim ve Matematik Olimpiyatları’na katılan Servergazi Eğitim Kurumları öğrencilerinin en yüksek başarıyı yakaladığını belirterek, “Olimpiyatlara katılan 9 öğrencimiz ulusalda madalya alarak Türkiye’de, İstanbul, İzmir ve Ankara’dan sonra en fazla madalya alan 4. okul oldu. Ayrıca bu sene Denizli, tarihinde ilk defa TÜBİTAK Bilim Olimpiyatları’nda altın madalya ile tanıştı. Bu gurur Denizli’mize hayırlı olsun” dedi.

MADALYA İLE DÖNDÜLER
22. Ulusal TÜBİTAK Bilim Olimpiyatları ile 19. Ulusal Ortaokul Matematik Olimpiyatları’nda dereceye giren öğrenciler şöyle:
Ortaokul Matematik Olimpiyatları Türkiye 1.’si Ozan Kaymak altın madalya alırken, Halil Özkan ile Başak Önder Ortaokul Matematik Olimpiyatları’nda gümüş madalyanın sahibi oldu.
Ulusal Bilim Olimpiyatları Matematik dalında Feyza Duman gümüş madalya, Alperen Gözeten, Mehmet Saim Elma, Vedat Mert Asan bronz, Biyoloji dalında Serranur Çetin bronz, Kimya dalında ise Hatice Kübra Yıldırım bronz madalya aldı.

Yorumlar

yunalg   -  Bağlantı 20 Kasım 2014, 19:02

Adamlar dunyanin dort bir yanindan odul aliyorlar.oradaki sinavlarin sorularini da mi caliyorlar?biraz genis dusunun.Dunyada 180 ulke kabul etmis biz hala sorguluyoruz basarilarini.nasil yapiyorlarsa ornek alip milli egitimde uygulamak cok mu zor ki?

2010 kpss’de çalınan sorulardan sonra   -  Bağlantı 20 Kasım 2014, 16:47

bu cemaatin başarıları bizi işkillendiriyor. tübitak’a personel alımındaki yolsuzluk haberleri ortada. bu tiplerin kendilerini başarılı gösterip zengin çocuklarını çekebilmek için soruların sızdırılmış olabileceği akıllardan çıkmamalı. kurgu olabilir

yunalg   -  Bağlantı 20 Kasım 2014, 14:05

Servergazi”de cok olmaya basladi.Cesit cesit yarismalardan Denizli”ye altin madalyalar,birincilikler felan getiriyorlar.
Boyle basarili okullari niye kapatmak isteyenler olur ki??Daha dune kadar bunlarin okullarina cocuklarinizi gondermeyin deniyordu

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı