REKLAMI GEÇ

TED Denizli Koleji Kariyer Günleri sürüyor

TED Denizli Koleji Kariyer Günleri sürüyor

Öğrencilerinin zihinsel, duygusal ve beşeri gelişimlerinin yanısıra hayata hazırlanmaları konusunda da eğitim-öğretim çalışmaları yürüten Türk Eğitim Derneği’nin Denizli’deki okulu TED Denizli Koleji, kariyer günleri ile öğrencilerini geleceğe hazırlıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Aralık 2018 Çarşamba, 14:47

Zorlu Tekstil İnsan Kaynakları Müdürü Bahir Dibekoğlu, Psikolog Şebnem Dal Üzülmez, TMMOB Mimarlar Odası Denizli Şube Başkanı M. Serdar Alayont, Güney Ege Sanayiciler ve İşadamları Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Av.Aysun Nalbant, Pamukkale Üniversitesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Profesör. Dr. Uğur Sungurtekin’in konuşmacı olarak katıldığı kariyer günlerinin birinci dönem ilk etkinliği TED Denizli Koleji öğrencileri organizasyonu ile gerçekleşti.

Denizli’de yer alan farklı okulların öğrencilerinin de katıldığı etkinlikte; üniversite eğitimi, kariyer planlama, hedef belirleme, potansiyeli dışarı çıkarma, içsel motivasyon, özgüven, kendini tanıma, meslek dışında farklı alanlarda kendini yetiştirme, yabancı dilin önemi, meslekleri tanıma konularına yer verildi.

Yoğun ilgi gören, interaktif olarak gerçekleşen TED Denizli Koleji Kariyer Günleri kapsamında öğrenciler hem merak ettikleri sorulara yanıt buldular, hem de farklı ilgi alanları bulunan ve sivil toplum gönüllüsü olarak toplum yararına faaliyetler gerçekleştiren alanında uzman kişiler ile birarada olma şansı yakaladılar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim

ADRES: Saruhan Mahallesi 1. sokak no:5 Denizli

TELEFON: 0258 385 7 385

Web: https://www.teddenizli.k12.tr/

Sosyal Medya Hesaplarımız

Harita