REKLAMI GEÇ

UĞUR birincilikleri kaptı

UĞUR birincilikleri kaptı

Denizli Uğur Dershanesi 2002 yılından beri değişmeyen başarı çizgisini 2009 ÖSS’de de korudu. 3 yıldan beri yabancı dil alanında birinciliği kimseye kaptırmayan Uğur Dershanesi, 2009 ÖSS’de sayısal ve eşit ağırlık Denizli birinciliklerini de alarak başarısını perçinlemiş oldu.

/ DENİZLİHABER / 14 Temmuz 2009 Salı, 19:42

Denizli Uğur Dershanesi, hizmet binasında düzenlediği törende başarılı öğrencilerini ödüllendirdi. 7 yıldan beri her yıl Türkiye genelinde ilk yüze öğrenci sokan Uğur Dershanesi’nin elde ettiği başarısının tesadüf olmadığını belirten Dershane Kurucusu Mustafa Kemal Arslan, 2009 ÖSS’de 28 Denizli birincisinden 5’inin Uğur Dershanesi öğrencisi olduğunu açıkladı. Arslan, “Türkiye’de 41, Denizli’de 7 yıllık deneyime sahip Uğur Dershaneleri Türk eğitim sisteminin gülen ve aydınlık yüzü olduğunu 2009’da da hem bireysel hem kitlesel başarısıyla ortaya koymuştur. Denizli Uğur Dershanesi sayısal, eşit ağırlık ve yabancı dil alanlarında beş birincilik almıştır. Ayrıca, Denizli’de ilk 10’da yer alan 6 öğrencisiyle tam 21 derece elde ederek yeni bir rekora imza atmıştır” dedi. Arslan, öğrencilerin üniversiteye yerleştirilmesinde esas olan sayısal 2 puan türünde Türkiye birincisi çıkaran Uğur Dershaneleri’nin, Türkiye’nin 163 noktasında eğitimin bir başarı devi olduğunu da kanıtladığını söyledi.
Dershane Kurucusu Mustafa Kemal Arslan, Dershane Müdürü Ahmet Şahin Kökçü, Denizli Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü İbrahim Arçay ile müdür başyardımcısı Zafer Dumlupınar ve dershane öğretmenlerinin katıldığı törende, dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. SAY2 ham puanı ile Denizli 1.si, Türkiye 136.sı Çağatay Yurdasal, eşit ağırlık alanında Denizli birincisi, Türkiye 25.si Demet Ay, dil alanında Denizli 1.si Türkiye 9.su Gizem Ülker ile Denizli ilk 10’da 11 derecesi bulunan Işıl Göğem İmren ve ilk 10’da 4 derecesi bulunan Cemre Buldanlıoğlu, hediyelerini dershane ve okul öğretmenlerinden aldılar.
Uğur Dershanesi’nin 2009 ÖSS’de Türkiye ilk binde 57 derecesi bulunuyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı