REKLAMI GEÇ

Uğur Dershaneleri Uğur Okulları oluyor

Uğur Dershaneleri Uğur Okulları oluyor

1968 yılında eğitim-öğretim hayatına başlayan Uğur Dershaneleri, Uğur Hazırlık Liseleri ve Uğur Hazırlık Ortaokulları oluyor. Denizli Uğur hazırlık okullarının tanıtım lansmanı Dedeman Park Otel’de gerçekleştirildi. Uğur Hazırlık Okulları Kurucusu Mustafa Kemal Arslan, 47 yıllık deneyimleriye eğitim sektörüne hizmet vermeye devam edeceklerini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Mart 2015 Çarşamba, 11:20

Burak Coşkun
Türkiye’nin dört bir yanında 47 yıldır hizmet veren Uğur Dershaneleri 165 farklı noktada Uğur Hazırlık Liseleri ve Uğur Hazırlık Ortaokulları olarak hizmet verecek. Denizli Uğur Hazırlık Okulları’nın tanıtım lansmanı Dedeman Park Otel’de gerçekleştirildi.

ic-1
Toplantıya, Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel başta olmak üzere Bahçeşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şenay Yalçın, Uğur Eğitim Kurumları Genel Müdürü Lokman Durak, Denizli Uğur Hazırlık Okulları Kurucusu Mustafa Kemal Arslan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Denizli Barosu Başkanı Müjdat İlhan, eski Belediye Başkanlarından Ali Marım ve Uğur Eğitim Kurumları’nın eğitim kadrosu katıldı.

ic-4

Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel, Uğur Hazırlık Okulları ile Bahçeşehir Üniversitesi’nin örnek bir işbirliği içinde olduklarını belirterek, “Uğur Hazırlık Okulları’ndan mezun olacak öğrencilerimiz, üniversite hayatına Bahçeşehir Üniversitesi’nde devam edebiliyor. İki köklü kurumun işbirliği ile eğitimde önemli başarılara imza attık. Dershanelerin kapatılması kararı ile Uğur okullaşma sürecine girdi. Uğur Hazırlık Okulları, 47 yıllık tecrübesiyle ülkeye başarılı nesiller kazandırmaya devam edecektir” dedi. 

ic-2

Yenilenen kurum felsefesi hakkında bilgi veren Uğur Hazırlık Okulları Kurucusu Mustafa Kemal Arslan Uğur Eğitim Kurumlarının 47 yıllık deneyimi olduğunu belirterek, ‘’Öğrencilerimizi üniversiteye ve geleceğe doğrudan hazırlıyoruz” dedi.  Uğur Hazırlık Liseleri ve Uğur Hazırlık Ortaokulları olarak eğitime yepyeni bir bakış açısı kazandırmayı hedeflediklerini belirten Arslan, şunları söyledi:

“4 yıllık akademik lise eğitimiyle üniversiteye giriş sınavına hazırlayan ve kariyer planlaması yapan ilk hazırlık okulları biziz. Denizli’de Türkiye’nin en özgün Hazırlık Okullarını açacak olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.”

Toplantıda Bahçeşehir Üniversitesi’nin Amerika’nın başkenti Washington’daki bürosuna da telekonferans sistemiyle bağlantı gerçekleştirildi. Köse, Uğur Hazırlık Liselerinde okuyan öğrencilere Amerika’da sağlanan yabancı dil ve üniversite eğitimi desteklerini anlattı. Köse, ‘’Uğur Hazırlık Okullarına başarılar diliyorum” dedi.

ic-3

Uğur Dershaneleri ve Bahçeşehir Üniversitesi arasında eğitim sistemi üzerine bir anlaşma bulunduğunu belirten Köse, “Uğur Hazırlık Okullarından mezun olan öğrencilerimize Amerika’da üniversite okumak istemeleri durumunda yardımcı oluyoruz. Yabancı dil eğitimi almak isteyen öğretmen ve velilerimize yardımcı oluyoruz. Uğur Hazırlık Okullarında okuyan bütün öğrencilerimize her türlü yardım sağlanacaktır’’ diye konuştu. 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı