REKLAMI GEÇ

Uğur Okulları’nda seminerler sürüyor

Uğur Okulları’nda seminerler sürüyor

Denizli Uğur Okulları, geleceğini planlamaya çalışan öğrencilere seminerler ile yol gösterici olmaya devam ediyor. Bahçeşehir Üniversitesi Rektör danışmanı Turgay Polat, Uğur öğrencileri ile bir araya geldi, farklılık yaratan bireyler olabilmeleri için ipuçları verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Nisan 2016 Perşembe, 12:54

Denizli Uğur Okulları geleceğini planlamaya çalışan gençlere seminerlerle yol gösterici olmaya devam ediyor. Denizli Uğur Okulları, bu kapsamda Bahçeşehir Üniversitesi Rektör Danışmanı, köşe yazarı ve YÖK danışmanı Turgay Polat’ı öğrencileriyle buluşturdu. “Farklılık yaratan bireyler olun” konulu seminere öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Öğrencilere üniversite seçiminde dikkat etmeleri gereken konuları anlatan Polat, üniversitelerin yalnızca diploma veren kurumlar olarak görülmemesi gerektiğini kaydetti, üniversitelerin üreten kurumlar olduğunu vurguladı.

İş dünyasına Türkiye ile sınırlı bakılmasının zamanının geçtiğinin de altını çizen Turgay Polat, “Dünya şirketleri iş alımlarında çok farklı kriterlere bakıyor. O yüzden farklılık yaratan bireyler olmak için kendinizi daha fazla geliştirmelisiniz. Farklılık yaratan, kendisini sürekli geliştiren bireyler dünya genelindeki firmalarda kendilerine iş bulma konusunda sıkıntı yaşamayacaktır” dedi.

denizli-ugur-okullari-semineri-1

Denizli Uğur Okulları Müdürü Hüseyin İnci, yararlı bir seminer gerçekleştirildiğini belirterek, bu tür etkinliklerin süreceğini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı