REKLAMI GEÇ

Uğur Okulları’nda şenlik

Uğur Okulları’nda şenlik

Denizli Uğur Okulları öğrencileri, bir hafta süren “Gençlik Haftası Bahar Şenliği” etkinliklerinde unutamayacakları anlar yaşadı. Hem üzerlerindeki sınav stresinden kurtulan, hem de yeni deneyimler kazanan öğrenciler, velilerine de çok özel sürprizler yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Mayıs 2016 Cumartesi, 17:25

Denizli Uğur Okulları’nda son bir hafta öğrencilerin organizasyonu olan “Gençlik Haftası Bahar Şenliği”ne sahne oldu. 23 Mayıs’ta gerçekleştirilen törenle başlayan şenlik, bugün tamamlandı.

Bir hafta boyunca derslerini aksatmayan, ders sonunda da şenlik alanına koşan öğrenciler hem deneyim kazandı, hem de gönüllerinde eğlenme imkanı buldu. Şenlikte öğrencilerin fotoğraflarının yer aldığı “Öğrencilerin objektifinden Denizli” sergisi büyük ilgi gördü.

ugur-okullari-senlik-3

Renkli görüntülere sahne olan şenlikte halat çekme, dart, satranç ve futbol turnuvaları düzenlendi, dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Drama, tiyatro ve halk oyunları gösterileri, şiir dinletisi, quartet ve okul pop grubu konserleri de öğrencilere eğlenceli anlar yaşattı.

ugur-okullari-senlik-1

Şenliğin son gününde Çamlık Mesireliği’nde bahar yürüyüşü gerçekleştirildi. yürüyüşün ardından okula dönen öğrencileri bir de sürpriz bekliyordu. Mangal ve DJ parti sürprizi ile karşılaşan öğrenciler doyasıya eğlendi.

ugur-okullari-senlik-2

Şenlik ile ilgili değerlendirme yapan Okul Müdürü Hüseyin İnci, çok özel bir haftayı geride bıraktıklarını belirterek, öğrencileri ortaya koydukları çaba ve emekten dolayı kutladı. Özellikle ara sınıf öğrencileriyle eğitimle sosyal aktiviteyi birleştirerek sorumluluk projeleri geliştirdiklerini anlatan İnci, “Bu projeler ile yarınımızı en iyi şekilde hazırladığımıza inanıyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı