REKLAMI GEÇ

Uğur Okulları’ndan tercih uyarısı

Uğur Okulları’ndan tercih uyarısı

Uğur Eğitim Kurumları, Denizli’deki 13 yıllık eğitim deneyiminin ardından Denizli Özel Uğur Anadolu Lisesi ve Denizli Uğur Ortaokulu olarak yola devam ediyor. Özel Uğur Anadolu Lisesi’nin 40 öğrencisi ilk 10 bin içine girmeyi başardı. Uğurlu öğrenciler, ilk 1000’de 2, ilk 5000’de 54 ve ilk 10000’de 116 derece elde etti. Uğur Okulları yetkilileri, öğrencileri tercih dönemiyle ilgili uyardı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Ağustos 2016 Pazartesi, 10:06

Denizli’de 13 yıllık Uğur Eğitim kurumları deneyimi, Özel Uğur Anadolu Lisesi ve Denizli Uğur Ortaokulu olarak yola devam ediyor. 13 yılda adından sürekli söz ettiren, her yıl Denizli ve Türkiye dereceleriyle başarıda kesintisiz istikrar ve güven yaratan Uğur, eğitim ideallerini okula taşıdı ve okul olarak ilk sınavını da başarıyla verdi.

Özel Uğur Anadolu Lisesi’nin 40 öğrencisi ilk 10000’e girmeyi başardı. Uğurlu öğrenciler, ilk 1000’de 2, ilk 5000’de 54 ve ilk 10000’de 116 derece elde etti.

ugur-ic

TERCİHLER ÇOK ÖNEMLİ
Denizli Uğur Okulları yetkilileri, öğrencileri tercihler konusunda uyardı. Üniversite tercihlerinin uzmanlık gerektirdiğini ve Uğur Okulları’nın bu konuda uzman bir kadroya sahip olduklarını belirten Uğur Okulları yetkilileri, tercih yapmaya başlamadan önce sınav sonuç belgesinin çok iyi analiz edilmesi gerektiğini kaydetti.

Uğur Okulları yetkilileri, “Öğrenciler gitmek istedikleri fakültelerde özellikle LYS tercihlerinde; puan değil, sıralama baz alınmalıdır. Tercih sayısı geçen yıl 30 iken, bu sene 24’e düştü. Bu nedenli doğru okulların seçimine dikkat edilmelidir. Öğrencinin sıralamasından değil, sıralamasının bir üst seviyesinden başlayıp inebildiği kadar altlara inmesi gerekiyor, ölü tercih diye bir kavram yoktur. Tercih listesine yazılan 24 tercihin de gelme ihtimali vardır” dedi.

ÖSYM’nin tercih kılavuzunun titizlikle incelenmesi gerektiğini belirten Uğur yetkilileri, özel koşulların ayrıntılarıyla okunması gerektiğini kaydetti. Kulaktan dolma bilgilerle tercih yapılmamasını tavsiye eden Uğur yetkilileri, “Tercihler 3 Ağustos saat 23.59′ a kadar devam edecek. Bu süre içinde değişiklikler yapılabilir” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı