REKLAMI GEÇ

Uğur’dan ‘21. Yüzyılda Üniversiteli Olmak’ semineri

Uğur’dan ‘21. Yüzyılda Üniversiteli Olmak’ semineri

Denizli’de eğitime 13 yıldır katkı koyan ve binlerce öğrenciyi hedefine ulaştıran Uğur Dershanesi, bir yandan yeni döneme Uğur Hazırlık Okulları ile hazırlanırken, diğer yandan da geleceğini planlamaya çalışan gençlere seminerlerle yol gösterici olmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Bahçeşehir Üniversitesi Rektör Danışmanı ve Akşam Gazetesi Yazarı Turgay Polat’ın katılımıyla yarın “21. Yüzyılda Üniversiteli Olmak” konulu seminer gerçekleştirilecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Mart 2015 Pazartesi, 09:20

Eğitimde dershane dönemi bu eğitim-öğretim yılıyla birlikte sona ererken, yeni bir yapılanmaya giden Uğur Dershanesi, yoluna Uğur Hazırlık Okulları adı altında devam edecek. Uğur Hazırlık Okulları ile ilgili çalışmalar hızla devam ederken, düzenlenecek ekinliklerle de öğrenciler ve aileleri bilgilendiriliyor.

Bu kapsamda düzenlenen “21 Yüzyılda Üniversiteli Olmak” konulu seminer, yarın gerçekleştirilecek. Esnaf Sarayı Konferans Salonu’nda saat 16.30’da başlayacak seminere Akşam Gazetesi Yazarı, Bahçeşehir Üniversitesi Basın ve İletişimden Sorumlu Rektör Danışmanı Turgay Polat konuşmacı olarak katılacak. Polat, geleceğin insanını yeteştirmek için üniversiteler ile ilgili tavsiyelerde bulunacak.

Denizli Uğur Dershaneleri Kurucusu Mustafa Kemal Arslan, Denizli Uğur Hazırlık Okulları olarak seminer ve konferans gibi bilgilendirme etkinliklerinin önümüzdeki dönemde devam edeceğini belirterek, “21 Yüzyılda Üniversiteli Olmak” konulu seminere sınava hazırlanma sürecine giren 9, 10 ve 11. sınıf öğrencileri ile ailelerini davet etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı