REKLAMI GEÇ

Uğur’lular Büyükşehir’e konuk oldu

Uğur’lular Büyükşehir’e konuk oldu

Denizli Uğur Okulları öğrencileri Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne konuk oldu, birimleri gezdi. Uğur’lular, yaşadıkları kenti daha iyi anlayabilmek için yetkililerden bilgiler aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Mart 2016 Pazartesi, 10:18

Denizli Uğur Okulları öğrencileri öğretmenleriyle birlikte Denizli Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti, birimlerini gezdi. Belediye yetkilileri tarafından ağırlanan Uğur Okulları öğrencileri hem meslekleri yakından tanıdı, hem de şehrin yönetimine ilişkin bilgiler edindi.

ugur-okullari-ic1

İlk olarak Sevgi Eli birimini ziyaret eden Uğur öğrencileri, burada yardımların toplanma ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılma sürecini gördü, paylaşmanın önemini kavradı.

ugur-okullari-ic2

Ardından ulaştırma birimlerini gezen öğrenciler, Etüt-Proje departmanından belediye hizmetlerinin şekillenmesine tanık oldu. Denizli Uğur Okulları öğrencileri daha sonra sırasıyla İtfaiye Daire Başkanlığı, Fen İşleri Daire Başkanlığı, zabıta ve bando ekipleriyle buluştu.

ugur-okullari-ic3

Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı’nı da ziyaret eden öğrenciler, çalışmalar hakkında bilgi aldı, öğrencilerin sunduğu ud ve ney dinletisiyle hoş vakit geçirdi.

ugur-okullari-ic4

YAŞAYARAK ÖĞRENDİLER
Denizli Uğur Okulları öğrencileri yaparak, yaşayarak öğrenme ilkeleri doğrultusunda gerçekleştirdiği Denizli Büyükşehir Belediyesi ziyaretini önemli kazanımlar ile tamamladı.

ugur-okullari-ic5

Unutamayacakları bir deneyim yaşayan Denizli Uğur Okulları öğrencileri, hem meslekler ile ilgili önemli kazanımlar elde etti, hem de anne ve babalarının iş yaşamlarında karşılaştıkları zorlukları öğrenme imkanı buldu.

Denizli Uğur Okulları yöneticileri de öğrencilerine böyle bir imkanı tanıyan Denizli Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı