REKLAMI GEÇ

UKS’de başarılı olan öğrencilere burs imkanı

UKS’de başarılı olan öğrencilere burs imkanı

Özel Denizli Uğur Okulları, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik Uğur Kabul Sınavı (UKS) gerçekleştirdi. Türkiye genelinde tüm Uğur Okulları’nda eş zamanlı düzenlenen sınava binlerce öğrenci katıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Ocak 2016 Pazar, 16:34

Özel Uğur Okulları tarafından düzenlenen ve Denizli ile birlikte Türkiye genelinde 100’ün üzerindeki şubede eş zamanlı olarak gerçekleştirilen UKS’ye binlerce öğrenci katıldı.

denizli-ugur-okullari-bursluluk-sinavi-ic-1.pg

Denizli Uğur Okulları’nda, dün ve bugün yapılan sınav 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ve11. Sınıfl öğrencilerine yönelik oldu. Sınavda 4, 5, 6, 7.sınıf öğrencilerine 60 soru, 8.sınıf öğrencilerine 75 soru, 9 ve 10.sınıf öğrencilerine 80 soru, 11.sınıf öğrencilerine de 90 soru yöneltildi.

BURS KAZANACAKLAR
Sınava katılan öğrencilere hem Türkiye genelinde başarılarını ölçme, hem de burs kazanma imkanı tanındığını belirten Özel Denizli Uğur Okulları Müdürü Hüseyin İnci, puanların en kısa sürede açıklanacağını ve velilere telefonla bildirileceği kaydetti.

UKS’de başarı gösteren onlarca öğrenciye eğitim bursu sunduklarını ifade eden İnci, “Denizlili öğrenciler, bireysel başarılarını ülke genelinde ölçme şansı veren UKS’ye gösterdikleri ilgiyle kurumumuza duydukları güveni bir kez daha göstermiş oldu” dedi.

denizli-ugur-okullari-bursluluk-sinavi-ic

ÖĞRENCİLERE KENDİLERİNİ ÖLÇME FIRSATI
Denizli Uğur Okulları’nın izdiham yaratan sınava duyulan yoğun talebi karşılayarak, tüm ekibi ile düzenli ve sorunsuz bir sınav sürecinin gerçekleştirildiğini vurgulayan İnci, “Öğrenciler ciddi bir kriter olarak gördükleri UKS ‘ye girerek, Türkiye genelindeki sıralamalarını, yerlerini görmüş ve kendilerini ölçmüş oldu. Denizli Uğur Okulları, 14 yılı geride bırakan tecrübesi, düzeni, disiplini ve eğitim öğretmideki başarıları ile Denizli halkına hizmete devam edeceğini göstermiştir. Velilerimize ve öğrencilerimize bize duydukları ilgi ve güvenlerinden dolayı teşekkür ederiz” diye konuştu.

Yorumlar

Seher   -  Bağlantı 26 Mart 2016, 19:30

Bursluluk sınav tarihini bildirirmisiniz

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı