REKLAMI GEÇ

Cumhuriyet için kenetlendiler

Cumhuriyet için kenetlendiler

PEV Koleji öğrencileri Cumhuriyet’in kuruluşunun 91’nci yıldönümü nedeniyle yaptıkları hazırlık çerçevesinde bedenleriyle Atatürk silueti oluşturdu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Ekim 2014 Çarşamba, 09:59

2012 yılında öğrencilerle okul bahçesinde Atatürk’ün imzasını oluşturan PEV Koleji, ses getiren projelerine devam ediyor.

600 ÖĞRENCİ İLE SİLUET
PEV Koleji, Cumhuriyetin 91.yılı münasebetiyle düzenlenen etkinliklerin ilkini okul bahçesinde gerçekleştirdi. 600 öğrenci ve öğretmen okul bahçesinde Atatürk silueti oluşturdu.
Böylece Atatürkçü kimliği ile her zaman ön planda olan ve öğrencilerinde bu konuda duyarlılık yaratmayı kendine ilke edinmiş olan PEV Koleji, Cumhuriyetin emanetçileri olarak Büyük Atatürk’e olan şükran borçlarını bir kere daha ifade etmiş oldu.

ic

TÜM OKUL KATILDI
Tüm okulun katılımıyla gerçekleşen etkinlik için günler öncesinden hazırlıklara başlandı. Hafta sonu okulun bahçesinde öğretmenler tarafından ön hazırlıklar tamamlandı ve tüm öğrencilerden alt üst siyah giyinmeleri istendi. Siluet oluşturulurken tüm aşamalar İbrahim Güler Fotoğrafçılık ve ekibi tarafından kısa film haline getirildi.

ic-3

KUTLAMALAR 27 EKİMDE BAŞLAYACAK
27 Ekim Pazartesi akşamı PEV Koleji konferans salonunda düzenlenecek olan Cumhuriyet resepsiyonu ile başlayacak olan kutlama etkinlikleri, 28 Ekim Salı günü Belediye bandosunun konseriyle devam edecek. 29 Ekim Çarşamba günü ise PEV ailesi tören programını gerçekleştirecek.

Yorumlar

Volkan   -  Bağlantı 22 Ekim 2014, 15:51

Atatürk gençliği, Atatürk ilke ve inkılaplarına her zaman sahip çıkacaktır.Öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederim…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı