REKLAMI GEÇ

Öğrencilerin daha kolay uyum sağlaması amaçlanıyor

Öğrencilerin daha kolay uyum sağlaması amaçlanıyor

Yeni eğitim-öğretim döneminde okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri, Uyum Haftası kapsamında okula başladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Eylül 2017 Salı, 15:28

Milli Eğitim Bakanlığınca öğrencilerin okul kaygılarını gidermek ve onlara okul ortamını sevdirmek, öğrenme ortamını, öğretmenlerini ve arkadaşlarını tanımalarına yardımcı olmak için 2006-2007 eğitim-öğretim yılından bu yana “Okullarda Uyum Haftası” projesi uygulanıyor. Son yıllarda beşinci sınıf öğrencilerini de kapsayacak şekilde genişletilen uygulamaya bu yıl dokuzuncu sınıf öğrencileri de eklendi.

Hafta boyunca öğrencilerin okula daha kolay uyum sağlamaları amacıyla “çocuk-aile-öğretmen tanışma programları”, “okul ve eğitim ortamını tanıma”, “arkadaşlarla oyun oynayarak kaynaşma” gibi etkinlikler düzenlenecek.

PEV KOLEJİ EĞİTİM ÖĞRETİME BAŞLADI
Bu arada, Özel PEV Eğitim Kurumları bu yıl 24. kez kapılarını eğitim öğretime aralıyor. Uyum haftası etkinlikleri kapsamında şarkılarla karşılanan okulöncesi, ilkokul birinci sınıf ve ortaokul beşinci sınıf öğrencileri tören öncesinde bahçede palyaço ile eğlendiler.

Açılış töreninde PEV idari kadro, PEV eğitim kadrosu, öğrenciler, veliler ve çok sayıda basın mensubu da yer aldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından PEV ailesine seslenen Özel PEV İlkokulu ve Ortaokulu Müdür Yardımcısı Sabriye KOZAK TÜTÜNCÜ, “Dünyayı Verelim Çocuklara” şiiri ile tüm çocukları selamladı.


İlk ders zilinin ardından sınıflarına geçen öğrencilerin ve velilerin heyecanları gözlerinden okunuyordu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı