REKLAMI GEÇ

PEV öğrencilerinden ‘Atatürk’ temalı gece

PEV öğrencilerinden ‘Atatürk’ temalı gece

Pamukkale Eğitim Vakfı Özel PEV Okulları öğrencileri, günlerce süren hazırlıkların ardından sahneledikleri ‘Atatürk’ temalı dans gösterilerinde bol bol alkış aldı.

Ayhan Akar / DENİZLİHABER / 19 Mayıs 2017 Cuma, 12:08

Pamukkale Eğitim Vakfı Özel PEV Okulları öğrencileri, her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen ‘Atatürk’ temalı gecede, dans gösterileriyle Atatürk’ün çocukluğunu ve hayatını sahneledi.

EGS Kongre ve Kültür Merkezi Vali Münir Raif Güney Salonu’nda düzenlenen gösteri öncesi davetliler dayanışma kokteylinde bir araya geldi.

Geceye Jandarma Alay Komutanı Albay Cengiz Yıldız, okul yönetimi ve öğretmenleri, öğrenci velileri ve davetliler katıldı.

Kokteyl sırasında yine öğrencilerin hazırladığı ve İzmir Marşı eşliğinde, basketbol toplarının temposuyla desteklenen ön gösteri büyük beğeni topladı.

Kokteyl salonunda gecenin konseptine uygun temalar hazırlanırken, öğrenci velileri de görsellerle fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.

Kokteyl sonrası Vali Münir Raif Güney Salonu’nda Özel PEV Okulları ile ilgili video gösterimi yapıldı.

Gecenin finalinde ise 120 öğrencinin hazırladığı ve Atatürk’ün çocukluğu ile ilgili dans gösterisi sahnelendi.

19 Mayıs’a da rastlayan bu gecenin geleneksel hale getirildiğini belirten Pamukkale Eğitim Vakfı Kurucu Temsilcisi Prof. Dr. Mehmet Meder, “Atatürk ilkelerinin ve Atatürkçülüğün bir anlayış olarak yerleşmesini sağlamak başlıca görevlerimiz arasında. Bu amaçla Atatürk ilkelerine sımsıkı bağlı öğrencilerimizin sahnelediği bu gösterilerle gurur duyduk” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı