REKLAMI GEÇ

PEV’de Oxford eğitimleri devam ediyor

PEV’de Oxford eğitimleri devam ediyor

Denizli Özel PEV Okulları 2013-2014 eğitim ve öğretim yılında Oxford Quality Schools programına dahil olarak yabancı dil eğitiminde farklı yaklaşımları uygulamaya başladı.

/ DENİZLİHABER / 9 Ocak 2014 Perşembe, 12:25

Özel PEV okulundan yapılan yazılı açıklamada, Oxford Quality Schools programı kapsamında eğitimlerin devam ettiği belirtildi. Yapılan açıklamada, Eğitim programlarının öğrencilerin yanı sıra öğretmenlerin de gelişimine katkıda bulunduğu vurgulandı.

Program çerçevesinde Özel PEV Okulları İngilizce öğretmenleri 3 gün süren Oxford Teachers’ Academy PYL eğitimi aldığının ifade edildiği açıklamada, “Özel PEV Okulları İngilizce Bölüm Başkanı Erdal Turgut, eğitim programını öğrencilerin ihtiyaçlarına göre belirledikleri için öğretmenlerin de eğitim programını büyük bir ilgiyle takip ettiklerini söyledi” denildi.

Oxford Yayınevi bünyesinde görev alan ve İstanbul Teknik Üniversitesi’nde okutman ve öğretmen eğitmeni olan Patrick Shortt, 3 gün süren seminer süresince deneyimlerini İngilizce öğretmenleriyle paylaştı.
denizli-ozel-pev-okullari-ic

Derslerde uygulanabilecek sayısız etkinlik örneğini öğretmenlere aktarıldığı Eğitim Programı sonunda İngilizce öğretmenleri sertifikalarını aldılar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı