REKLAMI GEÇ

URFODU’da PEV Okulları farkı

URFODU’da PEV Okulları farkı

Uluslararası Matematik Yarışması’nda Özel PEV Okulları yine farkını ortaya koydu. 13. Uluslararası Bilim Temelleri Bilgi Yarışması’nın (URFODU) final sınavında 7. sınıf öğrencisi Olcay Oransoy Türkiye 9. Ege ve Denizli 1.si oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Mayıs 2017 Çarşamba, 17:24

Matematik tabanında gerçekleştirilen 13. Uluslararası Bilim Temelleri Bilgi Yarışması’nın final sınavı 12 Nisan’da gerçekleştirildi. Uzun süren değerlendirmelerin ardından açıklanan sonuçlar, Özel PEV Okulları’nın başarısını perçinledi.

9 ayrı ülkeden sınava katılan öğrenciden biri olan Özel PEV Okulları 7. sınıf öğrencisi Olcay Oransoy, Türkiye 9.su, Ege ve Denizli 1.si olarak önemli bir başarıya imza attı, madalya almaya hak kazandı.

Temel amacı öğrencilerin yaratıcılık yeteneklerini, bilim araştırma faaliyetlerine olan ilgisini ortaya çıkartmak, kültürler arası iletişim alanını zenginleştirmek olan Uluslararası Bilim Temelleri Bilgi Yarışması’na Beyaz Rusya, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Kazakistan, Kırgızistan, Rusya Federasyonu, Tacikistan, Türkiye ve Ukrayna’dan öğrenciler katıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı