REKLAMI GEÇ

Özel okullarda 2018-2019 Eğitim-Öğretim dönemi başladı

Özel okullarda 2018-2019 Eğitim-Öğretim dönemi başladı

Özel okullarda 2018-2019 Eğitim-Öğretim dönemi başladı. Sabah saatlerinden itibaren okullarına kavuşan öğrenciler büyük heyecan yaşadı. Denizli’de faaliyet gösteren özel okullarda da eğitimin ilk günü çok özel anlar yaşandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Eylül 2018 Pazartesi, 16:37

2018-2019 Eğitim-Öğretim dönemi, özel okullarda da başladı. Uzun yaz tatili boyunca okullarından, öğretmenlerinden ve arkadaşlarından uzak kalan öğrenciler sabahın erken saatlerinden itibaren eğitim yuvalarına koştu.

Özel okullarda ilk ders öncesi gerçekleştirilen törenler birbirini izledi, okul yönetimleri öğrencilere hem “hoş geldiniz” dedi, hem de başarı diledi.

ÖZEL PEV OKULLARI 25. YILINA “MERHABA” DEDİ
Denizli’nin en eski eğitim kurumlarından olan ve vakıf okulu olarak kar amacı gütmeyen Özel PEV Okulları, çeyrek asrı geride bırakarak 25. yılına “Merhaba” dedi.

Okul bahçesinde düzenlenen açılış töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Törende söz alan Özel PEV Okulları Genel Müdürü Pınar Kaya; 25 yıllık bir deneyimi ve ilk günkü heyecanı bünyesinde barındıran bir kurum olduklarını vurguladı, Mustafa Kemal’in açtığı yolda, gösterdiği hedefe doğru yürüyeceklerini ifade etti.

Pamukkale Eğitim Vakfı Vakıf Başkanı Prof. Dr. Hasan Kazdağlı ise vakfın kuruluşundan bu yana çok sayıda akademik ve sosyal başarı elde ettiklerinin altını çizdi, Denizli’nin en başarılı okulunun Özel PEV Okulları olduğunu vurguladı.

Günümüzün artık akıl çağı ve yapay zeka devri olduğunu ifade eden Kazdağlı, nitelikli insan gücünün her dönemde aranan bir kavram olduğunu belirtti. Özel PEV Okulları’nın nitelikli insan yetiştirme konusunda özverili olduğunu anlatan Kazdağlı, PEV eğitim kadrosuna olan güvenini vurguladı, Özel PEV Okulları velilerine de kendilerine olan güveni için teşekkür etti.

Öğrenci ve öğretmenlerin heyecanlı bekleyişinin ardından birinci sınıf öğrencilerinden Ceylin Dobur’un çaldığı ilk ders zili ile 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı’na “Merhaba” diyen PEV ailesi, yeni bir eğitim yolculuğuna daha başlamış oldu.

YÜKSEKÇITA’DA DERS ZİLİ ÇALDI
Yüksekçıta Okulları’nda da 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılına başlamanın coşkusu yaşandı.

Velilerin de yoğun katılım gösterdiği açılış töreni renkli anlara sahne oldu.

Tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Yüksekçıta Okulları Kurucularından İnci Emek ve Lise Müdürü Ayşe Ögel açılış konuşmalarını gerçekleştirdi, öğrencilere “hoş geldiniz” dedi, yeni eğitim öğretim döneminde başarı diledi.

İlkokul öğrencilerinin “İlköğretim Haftası” ile ilgili hazırladıkları şiirlerin okunmasıyla Yüksekçıta Okulları’nda coşku daha da arttı.

Tören, kortej yürüyüşü ile sona erdi.

Kortej yürüyüşünün ardından 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılının ilk ders zili çaldı, öğrenciler sınıflarına geçti.

DENİZLİ UĞUR OKULLARI’NDA YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI HEYECANI
2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılı açılışı Denizli Uğur Okulları’nda da öğretmen, öğrenci ve velilerin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Denizli Uğur Okulları Kampüsü’nde düzenlenen açılış töreninde bir araya gelen, Uğurlu öğrenci ve öğretmenler, saygı duruşunda bulundu, İstiklal Marşı’nı büyük bir coşku ile söyledi.

Denizli Uğur Okulları Kampüs Müdürü Gülden Özkök, öğrencilere seslendi. Özkök, “Her şey sürekli değişiyor; ancak değişmeyen bir tek şey var sizlerin enerjisi ve bizim size olan inancımız. Sizler durmadan yılmadan yorulmadan hep çalışmalı, üretmeli, tüm dünyaya umut ve güç olmalısınız. İnsanlar, insanlık tuhaf bir dönemden geçiyor. İnsanlık tarihine baktığımızda bu zorlu süreçlerle, dolu olduğunu görürüz. Her bir dönem, her bir insan, kendi yaşadığı dönemin, sürecin ne kadar zor, katlanılması güç olduğunu düşünür. Peki, bu insanlar ne yapar, ne yapar da zorlukları aşar? Kendi dünyasını ardından yaşadığı dünyayı nasıl güzelleştirir? Zorlu ve belirsiz dönemler kafa karışıklığı ile dolu zamanlar, ortak paydalarda üzerinde buluşmak için eşsiz fırsatlardır. Bu ortak paydalar bilimdir, mantıktır, sanattır, spordur, düşünmektir, nezakettir, kendini karşısındaki insanın yerine koyabilmektir, kendi duygularını olduğu gibi kabul etmektir. Her şey sürekli değişiyor; ancak değişmeyen bir tek şey var. O da sizlerin enerjisi ve bizim size olan inancımız. Sizler durmadan yılmadan yorulmadan hep çalışmalı, üretmeli, tüm dünyaya umut ve güç olmalısınız. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi ‘Tek bir şey ihtiyacımız var çalışkan olmak.’ Bu ülküyle tüm yaşamınıza yön vereceğinizi biliyor, her birinizi sevgiyle kucaklıyor, yolunuzun hep aydınlık ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Açılış konuşmasının ardından Denizli Uğur Okulları’nda ilk ders zili çaldı, öğrenciler 2018-2019 Eğitim-Öğretim Dönemi’ne başladı.


EGE ÜNİVERSİTESİ GÜÇLENDİRME VAKFI BİLNET OKULLARI’NDA İLK GÜN HEYECANI

Ege Üniversitesi Güçlendirme Vakfı (EGEGVO) Bilnet Okulları 2018-2019 Eğitim-Öğretim Dönemi’ne güçlü bir giriş yaptı.

Okul kampüsünde gerçekleştirilen açılış törenine öğrenciler, veliler ve öğretmenler yoğun ilgi gösterdi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından Okul Müdürü Tuğba Yeşilpınar öğrencilere seslendi.

Öğrenciler adına 8. sınıf öğrencisi Selcan Şahan konuştu, yeni dönem adına beklentilerini ifade etti.

EGEGVO Bilnet Okulları’nda açılış töreni, tüm katılımcıların güçlü bir şekilde “Andımız”ı söylemesiyle sona erdi.

Törenin ardından Bilnet Okulları’nın ilk ders zili çaldı, öğrenciler ders başı yaptı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı