REKLAMI GEÇ

Özel PEV Fen Lisesi TÜBİTAK Bölge Finallerinde

Özel PEV Fen Lisesi TÜBİTAK Bölge Finallerinde

Denizli Özel PEV Fen Lisesi, TÜBİTAK Bilim İnsanı Destekleme daire Başkanlığı(BİDEB) tarafından düzenlenen Orta Öğretim Araştırma Projeleri Yarışması Bölge Finallerine katılma hakkı kazandı.

/ DENİZLİHABER / 1 Mart 2014 Cumartesi, 10:48

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destekleme Daire Başkanlığı (BİDEB) tarafından düzenlenen 45. TÜBİTAK Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında bilgisayar, biyoloji, coğrafya, temel fizik, uygulamalı fizik, kimya, matematik, sosyoloji, tarih ve psikoloji dallarındaki proje elemelerinde Özel PEV Fen Lisesi, biyoloji dalında hazırladığı projeyle bölge elemelerine katılmaya hak kazandı. Özel PEV Fen Lisesi Biyoloji Öğretmeni Özcan Zeybekoğlu danışmanlığında hazırladıkları projeyle 12.sınıf öğrencileri Sena İstanbullu ve İrem Apohan Denizli’yi ve Özel PEV Okullarını temsil edecek.

Biyoloji Öğretmeni Özcan Zeybekoğlu, Propolisin Caco-2 (İnsan kolon kanseri hücre hattı) ve Hep G2 (İnsan karaciğer kanseri hücre hattı) Hücreleri Üzerindeki Antikanserojik Etkilerin İncelenmesi” projesiyle Özel PEV Okullarını temsil edeceklerini, 17-20 Mart 2014’te Isparta’da düzenlenecek olan Ortaöğretim Öğrencileri Arası TÜBİTAK Proje Yarışması Bölge Finallerinde öğrencilerinin iyi bir sunum yapacağına inancının tam olduğunu belirtti.

Özel PEV Okulları Kurucu Temsilcisi Prof.Dr. Mehmet Meder, TÜBİTAK’ın düzenlediği proje yarışmalarına her yıl proje sunan, bölgesel dereceler elde eden Özel PEV Fen Lisesi öğretmenlerine ve öğrencilerine teşekkür ettiğini, öğrencilerinin gurur kaynakları olduğunu, Özel PEV Okullarının daha nice başarılara imza atacağını ifade ederken Özel PEV Liseleri Müdürü Pelin Yerebakan Sızlı da Biyoloji Öğretmeni Özcan Zeybekoğlu’nu , öğrencileri Sena İstanbullu ve İrem Apohan’ı tebrik ettiğini, kendilerine başarılar diledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı