REKLAMI GEÇ

ÖZEL PEV KOLEJİ DEZENFEKSİYON ÇITASINI YÜKSELTTİ

ÖZEL PEV KOLEJİ DEZENFEKSİYON ÇITASINI YÜKSELTTİ

PEV Koleji, okul dezenfeksiyonunda yeni sisteme geçti. PEV Koleji artık dünyanın bakteri barındırmayan tek elementi olan gümüş ile dezenfekte ediliyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Aralık 2014 Cuma, 13:51

PEV Koleji, havaların soğumasıyla birlikte artmaya başlayan salgın hastalıklara karşı tedbirleri üst düzeye getirdi. Kolejin her noktası artık hidrojenperoksit ve kollodial gümüş içerikli Smyras MS-A4 ile dezenfekte ediliyor.

HİÇBİR VİRÜS ve BAKTERİ DİRENÇ GÖSTEREMİYOR
Smyras MS-A4, içeriğindeki hidrojenperoksit ve kollodial gümüş ile ishale neden olan ecoli başta olmak üzere tüm patojen ic-hilal-tortopbakteri ve virüsleri saniyeler içinde yok ediyor. Sağlık Bakanlığı’nın biyosidal ruhsatına sahip olan Smyras MS-A4, püskürtme yöntemiyle ortama uygulanabildiği gibi, içme suyunda da kullanılabiliyor.

GÖZLE GÖRÜLÜR AZALMA VAR
PEV Koleji Ortaokul Yöneticisi Hilal Tortop, Smyras MS-A4’ü kullanmaya başladıklarından itibaren salgın hastalıklarda gözle görülür azalma olduğunu belirterek, “Biz PEV Koleji olarak dezenfeksiyona son derece önem veriyoruz. Özellikle tuvaletler ve koridorları her tenefüs, sınıfları her da her gün temizliyoruz. Genelde sınıflarda bir öğrencimiz hasta olduğunda, diğer öğrencilerimize, hatta öğretmenlerimize de bulaşabiliyordu. Yeni kullandığımız dezenfektan ile ishal ve grip şikayetlerinde, geçtiğimiz yıllara göre çok büyük düşüş var” dedi.

ic-1

EĞİTİM KURUMLARI MUTLAKA KULLANMALI
Smyras MS-A4’ün Yetkili Satıcısı, Foter Antibakteriyel Genel Müdürü Gürkan Urgancı, özellikle eğitim kurumlarının hidrojenperoksit ve kollodial gümüş içerikli dezenfektanları mutlaka kullanması gerektiğini belirterek, “Okullarda karşılaştığımız en büyük sorun, insan dışkısında yoğun bulunan ecoli bakterisinin neden olduğu ishal salgını. Ülke genelindeki okullarda yapılan testler, kapı kolları, trabzanlar gibi çocukların temas ettiği noktalarda tehlikeli derecede ecoli bakterisinin bulunduğunu gösteriyor. Bayiliğini yaptığımız Smyras MS-A4, çok hücreli hiçbir canlıya zarar vermezken, patojen bakterileri ve virüsleri saniyeler içinde okside ediyor. Smyras MS-A4’ün etkinliği, Sağlık Bakanlığı’nın verdiği biyosidal ruhsatı ve Ege Üniversitesi’nin akredite laboratuvarı ARGEFAR’ın testleri ile de kanıtlandı. Daha detaylı bilgiye  www.foterantibakteriyel.com ‘dan ulaşılabilir” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı