REKLAMI GEÇ

Özel PEV Koleji’nden İspanya çıkarması

Özel PEV Koleji’nden İspanya çıkarması

Özel PEV Koleji’nden turizmiyle ünlü Akdeniz ülkesi İspanya’ya çıkarma… Barcelona’dan Endülüs Bölgesi’ne uzanan gezide, ülkenin tarihi yerleri ziyaret edildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Temmuz 2015 Salı, 10:04

Özel PEV Koleji İspanyolca öğretmeni Seda Daldal rehberliğinde düzenlenen gezi İspanyolların dünyaca ünlü kenti Barcelona’dan başladı. Grup, Barcelona’nın turistik bölgelerini, ünlü Nou Camp Stadı’nı, Girona’daki Yahudi bölgelerini, Figuras Dali Müzesi’ni ziyaret etti.

denizli-pev-ispanya-gezisi-ic

Bir sonraki güzergah ise Endülüs Bölgesi oldu. Alicante, Granada, Cordoba, Sevilla ve Malaga şehirlerini ziyaret eden PEV Grubu, bu yörede aralarında UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde bulunan Alhamra Sarayı ve Cordoba Camii’nin de yer aldığı İslam eserleri ile İspanyol kültürüne büyük ilgi gösterdi.

denizli-pev-ispanya-gezisi-ic-1

Geziye eşi ile birlikte katılan Pamukkale Eğitim Vakfı Kurucu Temsilcisi Prof. Dr. Mehmet Meder, İspanya’da birçok bölgeyi ziyaret ettiğini, ancak ayrı bir otantik havaya sahip bu bölgeyi herkesin görmesini önerdi. Meder, PEV’de verilen İspanyolca eğitime bu ekinliklerin eklenmesinin de son derece yerinde olduğunu ve farklı kültürleri tanımanın öğrencilere güzel bir dünya görüşü kattığını söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı