REKLAMI GEÇ

Özel PEV Okulları Bölge 2’ncisi oldu

Özel PEV Okulları  Bölge 2’ncisi oldu

Destination Imagination Ege Turnuvası İzmir’de yapıldı. 800 öğrencinin katıldığı turnuvayı Özel PEV Okulları Lise takımı ikincilikle tamamladı.

/ DENİZLİHABER / 28 Şubat 2014 Cuma, 09:42

Yaratıcılık, takım çalışması ve zamanı iyi şekilde değerlenme konusunda dünya çapında düzenlenen en büyük yaratıcılık organizasyonlarından biri olan Destination Imagination’ın (DI) Ege Bölge Turnuvası, Ege Bölgesi’ndeki özel okullardan gelen 800 öğrencinin katılımıyla İzmir’de gerçekleştirildi.

6 farklı takım ile Destination Imagınatıon Ege Bölge Turnuvasına  katılan Özel PEV Okulları Lise takımı ile  turnuvada ikinci oldu.

PEV öğrencileri kendilerine verilen farklı seviyelerdeki görevleri zamanı en iyi şekilde değerlendirerek, eleştirel düşünme ve problem çözme becerilerini de kullanarak tamamladı. Son derece renkli görüntülerin yer aldığı yarışmada öğrenciler, görevlerini başarı ile yerine getirirken bir yandan da eğlendiler.

Özel PEV Okullarını Rasing Stars kategorisi ile  temsil eden  okul öncesi öğrencileri salondan büyük beğeni ve alkış aldı.

Özel PEV Okulları Kurucu Temsilcisi Prof. Dr. Mehmet Meder, Destination Imagınatıon takımlarını turnuvaya hazırlayan takım liderlerini ve öğrencileri başarılı performanslarından dolayı tebrik etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı