REKLAMI GEÇ

PEV Okulları’nda 23 Nisan coşkusu

PEV Okulları’nda 23 Nisan coşkusu

Özel PEV Okulları’nda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkulu törenlerle kutlandı. Törenlerde gurur ve heyecan vardı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Nisan 2019 Salı, 15:19

Dünyada çocuklara bayram armağan eden tek lider olan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün emaneti olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, PEV Okulları’nda hafta boyunca gerçekleştirilen farklı etkinliklerle kutlandı.

Kutlamalarda öğrencilere kendilerini özel ve önemli hissettirecek etkinlikler yer aldı.

23 Nisan haftasının ilk gününden itibaren okul bahçesinde kurulan İngilizce, müzik, görsel sanatlar ve oyun atölyelerinde okul öncesi, ilkokul ve ortaokul öğrencileri hem eğlendiler, hem de iş birliği içinde değişik oyunlar oynadılar.

Şenlik havasında geçen bir haftanın sonunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı gerçekleştirildi.

Lise bando takımının gösterisiyle başlayan tören, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehitler anısına saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile devam etti.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Özel PEV Okulları İlkokul ve Ortaokul Müdürü Hilal Tortop yaptı. Tortop öğrencilere, “Şüphe yok ki sizler, Mustafa Kemal Atatürk’ün umutla, güvenle sizlere hediye ettiği bu değere gereken önem ve kıymeti göstereceksiniz. Egemenliğin kayıtsız şartsız milletin olduğu yarınlarda yaşamak dileğiyle” diye seslendi.

Törende okul öncesinden ortaokula kadar değişik kademelerden öğrenciler; dans, step, jimnastik, halk oyunları, eskrim gösterileriyle hünerlerini sergileme fırsatı buldu.

3. sınıf öğrencilerinden oluşan çocuk korosu ile ortaokul öğrencilerinin oluşturduğu okul korosu ayrı ayrı sahne aldı, sergiledikleri performanslar ile dinleyenlerden büyük alkış aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı