REKLAMI GEÇ

PEV mezunundan anlamlı davranış

PEV mezunundan anlamlı davranış

Özel PEV Ortaokulu’ndan geçtiğimiz yıl mezun olan ve eğitimine ABD’nin Newyork Eyaleti’nde bulunan “TheLawrenceville School”da devam eden Alper Canberk, okuduğu tüm kitapları Özel PEV Okulları’na bağışladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Haziran 2018 Çarşamba, 17:02

PEV’in yöneticilerinin ve öğretmen kadrosunun kendisine olan katkısı nedeniyle böyle bir karar aldığını belirten Alper Canberk, kendinden sonra aynı okulda öğrenim gören arkadaşlarının da okuduğu kitaplardan faydalanmasını diledi.

Okumaya ve araştırmaya büyük ilgi duyduğunu belirten Canberk, bu yolla elde ettiği birikimler sayesinde liseyi Amerika’da okumaya hak kazandığını anlattı, tüm öğrencilerin okumaya, araştırmaya yönelmesi tavsiyesinde bulundu.

Anlamlı davranışı nedeniyle Alper Canberk’i plaket ile onurlandıran Pamukkale Eğitim Vakfı Kurucu Temsilcisi Prof. Dr. Mehmet Meder, başarılı öğrencinin PEV çatısı altında her daim örnek davranışlar sergileyerek, kendini çok güzel yetiştirdiğini, mezun olduktan sonra da örnek davranışlarına devam ettiğini dile getirdi.

Özel PEV Okulları Genel Müdürü Pınar Kaya ise Alper Canberk’in tüm öğrencilere olumlu model olmaya devam ettiğini belirterek, Alper’e ve onu yetiştiren ailesine teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı