REKLAMI GEÇ

PEV öğrencileri Uzay Kampı’na hazırlanıyor

PEV öğrencileri Uzay Kampı’na hazırlanıyor

Özel PEV Okulları öğrencileri, İzmir’de bulunan Uzay Kampı-Türkiye’ye katılmaya hazırlanıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Kasım 2015 Çarşamba, 13:59

PEV Okulları Uzay Kampı Halkla İlişkiler Müdürü Emre Aday ve uzmanları ağırladı. Okulun konferans salonunda 4 ve 5. sınıf öğrencilerle buluşan Aday, ilgi çekici bir sunum gerçekleştirdi. Öğrencilere Uzay Kampı-Türkiye’nin çalışmalarını anlatan Aday, kampın İzmir’in dışında yalnızca ABD, Belçika, Kanada ve Japonya’da bulunduğunu söyledi.

PEV Öğrencilerinin de Aralık ayında Uzay Kampı-Türkiye’yi ziyaret edeceğini belirten Emre Aday, ziyaret öncesi bilgilendirme niteliğindeki buluşmanın faydalı geçtiğini söyledi.
Aday, “Kamp, uzay meraklılarına uzay araştırmalarını birebir yaşama fırsatı sunuyor. Her aralık ayında Özel PEV Okulları öğrencilerini kampta misafir ediyoruz. Kampta, filmler, video animasyonları ve çeşitli çalışmalar yardımıyla uzay yolculuklarının bilimsel temelleri anlatlııyor, grup aktiviteleri ile takım ruhu geliştiriliyor. Öğrenciler astronotların çalışma programlarında da yer alan; yer çekimsiz ortam, ayın çekim kuvveti ve boşlukta hareket etme gibi deneyimleri simülatörleri kullanarak yaşıyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı