REKLAMI GEÇ

PEV öğrencileri Yazar Akal ile buluştu

PEV öğrencileri Yazar Akal ile buluştu

Özel PEV Okulları, yazdığı kitaplar ile çocukların dünyasına renk katanyazar Aytül Akal’ı ağırladı. Yazar Akal’ın söyleşi ve imza gününe öğrencilerin ilgisi yoğun oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Aralık 2015 Cumartesi, 10:33

Özel PEV Okulları Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen söyleşi ve imza gününde okudukları eserlerin mimarı ile karşılaşan çocuklar büyük heyecan yaşadı.

pev_aytul_akal_soylesi_iccc

Yazar Aytül Akal yaşamını, bu serüvene başladığı günleri ve yazma üzerine düşüncelerini öğrencilerle paylaştı.

pev_aytul_akal_soylesi_ic

Akal, “Yazmaya çok küçük yaşlarda başladım. Kitaplarım uzun zaman sonra basıldı. Yazmak benim için bir tutkuydu. Çocukluğumdan beri hep yazar olmak istemiştim. Hayallerimi gerçekleştirdim, hayallerim için çaba gösterdim. Dilimi düzelttim, iyi yazmayı öğrendim. Bütün bunları yaparken çok mutluydum. Şimdi kitaplarım dünyanın farklı yerlerinde okunuyor. Bugüne kadar basılmış 144 kitabım var. Öyküler, masallar, şiirler. Bütün bunları sizlerle buluşturmak beni hep mutlu etti. Yazmak için önünüzde engel yok. Sizler de içinizdeki ışığı keşfedin. Çocuk yaşta başladığımız yazı hayatı zamanla bizi bambaşka dünyalara götürebilir. Sizinle her zaman kitaplarda buluşalım” dedi.

pev_aytul_akal_soylesi_icc
Yazar Aytül Akal konuşmasının ardından öğrencilerin “Yazarken ne hissediyorsunuz”, “Yazmaya nasıl karar verdiniz?” gibi sorularına cevap verdi. Yazal Aytül Akal, söyleşinin ardından tüm öğrencilere küçük notlar yazarak kitaplarını imzaladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı