REKLAMI GEÇ

PEV öğrencisinin büyük başarısı

PEV öğrencisinin büyük başarısı

Özel PEV Okulları 9. sınıf öğrencisi Buse Deda, Erasmus Plus Projesi kapsamında düzenlenen logo yarışmasında büyük bir başarıya imza attı. Buse Deda’nın logo tasarımı, 20 eser arasında birinci oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Aralık 2015 Pazar, 11:46

Katıldıkları bir çok ulusal ve uluslar arası yarışmalarda önemli dereceler elde eden Özel PEV Okulları öğrencileri başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Öğretim uygulamalarına ve gençlerin aktivitelerine yenilikçi yaklaşımlar getirmek, eğitim anlayışlarını güncellemek üzere oluşturulan, Finlandiya, Almanya, İtalya, Fransa ve Türkiye’nin birlikte yürüttüğü Erasmus Plus Projesi kapsamında logo yarışması düzenledi.

pev-logo-yarismasi-icc

Birçok uluslararası projede başarılı çalışmalara imza atan Özel PEV Okulları’nın Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencisi Buse Deda’nın tasarladığı logo, yirmi tasarım arasından birinci seçildi. Öğrencimizin tasarımı iki yıl süresince, Özel PEV Liselerinin de dahil olduğu projenin logosu olarak kullanılacak.

pev-logo-yarismasi-ic

Finlandiya’dan Sursik Skola, Almanya’dan Ludwig Bechtstein, İtalya’dan Carrara e Paesi a Monte, Fransa’dan College Pasteur ve Türkiye’den Özel PEV Anadolu Lisesinin katıldığı yarışmada her okul, belirlediği dört logoyu sundu. Özel PEV Okulları İngilizce Öğretmeni Erdal Turgut koordinatörlüğünde yürütülen projede, Resim Öğretmeni Deniz Mavioğlu rehberliğinde çalışan Buse Deda, tasarımıyla birinci olarak Türkiye’yi başarıyla temsil etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı