REKLAMI GEÇ

PEV öğretmenleri sempozyumda

PEV öğretmenleri sempozyumda

Özel PEV Okulları öğretmenleri, İstanbul ENKA Okulları’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen 20. Sonbahar Öğretmenler Sempozyumu’na katıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Ekim 2016 Perşembe, 11:41

Eğitim alanındaki her türlü yeniliği yakından takip eden Özel PEV Okulları’nın Türkçe, matematik, fen bilimleri ve sosyal bilimler öğretmenlerinde oluşan ekip, 20. Sonbahar Öğretmenler Sempozyumu’na katıldı.

Sempozyum boyunca alanlarıyla ilgili farklı sunumlar izleyen PEV öğretmenleri, yeni bilgiler edinme imkanı buldu.

Özel PEV Okulları Türkçe öğretmeni Hande Dinç, geçtiğimiz yıl 5. sınıflara yönelik yürüttüğü “Kitap-lık” adlı projeyi kapsayan sunumunu da gerçekleştirdi. Sempozyum, sıra dışı eğitimci kimliğiyle ön plana çıkan Ahmet Naç’ın kapanış konuşmasıyla sona erdi.

pev-ogretmenleri-sempozyum-1

“HİZMET İÇİ EĞİTİMLERE BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ”
Özel PEV Okulları Kurucu Temsilcisi Prof. Dr. Mehmet Meder, hizmet içi eğitimlere çok önem verdiklerini belirterek, bu eğitimlerin “kalite” anlayışını da bir adım öteye taşıdığını vurguladı. Bu anlayıştan hareketle gerek okul içinde gerekse il dışında yapılan tüm eğitimlere mümkün olduğunca katılım gösterildiğini anlatan Prof. Dr. Mehmet Meder, uzun yıllardan beri bu bakış açısını benimsedikleri için zamanla bu eğitimlerde kurum olarak söz sahibi olduklarını, birçok sunumla kendi deneyimlerini başka okullarla paylaştıklarını kaydetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı