REKLAMI GEÇ

PEV Okulları ABD’den önemli başarılarla döndü

PEV Okulları ABD’den önemli başarılarla döndü

Özel PEV Okulları öğretmen ve öğrencileri, ABD Atlanta’da gerçekleşen ve dünyanın en büyük yaratıcılık organizasyonu olan Destination Imagination 2016 Global Finals organizasyonuna katıldı. PEV Apache takımı, In Plain Sight kategorisinde Türk takımları arasında birinci, 120 takım arasında da 18. olarak önemli bir başarıya imza attı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Haziran 2016 Perşembe, 13:28

Türkiye’de düzenlenen ulusal turnuvalarda iki farklı kategoride dereceye girerek Amerika Birleşik Devletleri’ne gitmeye hak kazanan PEV öğrencileri, Atlanta’da gerçekleşen ve dünyanın en büyük yaratıcılık organizasyonu olan Destination Imagination 2016 Global Finals organizasyonunda boy gösterdi.

denizli-pev-okullari-amerika-3

ÖNEMLİ BAŞARILAR ELDE ETTİLER
Tennessee Üniversitesinde gerçekleşen organizasyon, 21 ülke ve 18.000 kişiye ev sahipliği yaptı. Turnuvada etkinliklerle dolu verimli bir hafta geçiren PEV öğrencileri, düzenlenen çeşitli workshoplarda farklı ülkelerden arkadaş edinme imkanı da buldu.

Yarışmanın gözde grupları arasında yer alan PEV Apache ve MegaBrain takımları, sergiledikleri performanslarla göz doldurdu. PEV Apache takımı, In Plain Sight kategorisinde Türk takımları arasında birinciliği elde etti, organizasyona katılan 120 takım arasında da 18. olarak yeni bir başarıya imza attı. Megabrain takımı ise teknik alanda Türkiye’yi başarıyla temsil etti.

denizli-pev-okullari-amerika-1

Pamukkale Eğitim Vakfı Kurucu Temsilcisi Prof. Dr. Mehmet Meder, takım lideri olan öğretmenler ile öğrencileri, Özel PEV okullarını ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil ettikleri için kutladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı