REKLAMI GEÇ

Kariyerlerine kendileri yön veriyor

Kariyerlerine kendileri yön veriyor

Özel PEV Okulları’nda kariyer günleri etkinlikleri sürüyor. Bu kez kariyer günlerinde 9 ve 10. sınıf öğrencileri görev aldı. Belirledikleri meslekleri İngilizce olarak arkadaşlarına anlatan öğrenciler, hayallerindeki meslekleri hem daha iyi tanıdılar, hem de arkadaşlarına tanıttılar.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Aralık 2017 Çarşamba, 16:50

Özel PEV Okulları öğrencilerinin geleceklerine yön verebilmek için kariyer günleri etkinliklerini sürdürüyor. Alanlarında uzman isimleri ağırlayan PEV Okulları, öğrencilerin başarılı isimlerin hem hayat hikayelerine tanıklık etmesini sağlıyor, hem de meslekler ile ilgili ufkunu açıyor.

Bu kez PEV Okulları’nda farklı bir kariyer günü etkinliğine imza atıldı. Öğrencilerin İngilizce dersinde aldığı bilgileri gerçek hayatta pratiğe dönüştürmeleri, iletişim becerileri kazanmaları, öz güvenlerinin gelişmesi ve meslekleri her yönüyle tanıyıp ilgi ve yetenekleri doğrultusunda hedefler belirlemelerini sağlamak amacıyla düzenlenen kariyer günlerinde bu kez PEV Okulları 9 ve 10. sınıf öğrencileri görev aldılar.

9 ve 10. sınıf öğrencileri kendi seçtikleri meslekleri her yönüyle araştırıp tamamen kendi hazırladıkları sunumlarla arkadaşlarına tanıttı. İngilizce yapılan sunumlar sayesinde öğrenciler hem hayallerindeki meslekleri arkadaşlarına tanıtma hem de İngilizce konuşma becerilerini geliştirme fırsatı buldu.

Her meslek sunumundan sonra dinleyiciler arkadaşlarına o meslekle ilgili sorular yöneltti, sunumu yapan öğrenciler de cevapladı.

PEV öğrencileri tamamen İngilizce diyaloglar halinde ilerleyen süreçten ve etkinliği yürütme sorumluluğunun kendilerinde olmasından büyük keyif aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı