REKLAMI GEÇ

PEV OKULLARI’NDA MUHTEŞEM BAYRAM

PEV OKULLARI’NDA MUHTEŞEM BAYRAM

Özel PEV Okulları, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı muhteşem törenlerle kutladı. Okulda gerçekleştirilen törenle bayram coşkusunu yaşayan PEV öğrencileri, genel kutlamalara da katıldı. PEV’de düzenlenen Necati ve Saykolar buluşması da renkli anlara sahne oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Mayıs 2016 Perşembe, 15:52

Özel PEV Liseleri; Ulu Önder Atatürk’ün ilke ve fikirlerini yaşatma, milli birlik ve beraberliği pekiştirme, Türkiye Cumhuriyeti’ni koruma ve kollama sorumluluğunu tazeleme yolunda duyduğu heyecanla, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı coşkuyla kutladı.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve şehitler için yapılan saygı duruşunu, İstiklal Marşı’nın söylenmesi izledi. Bayram kutlaması öğrencilerden Göksu Tuğrul ve Özel PEV Liseleri Müdürü Pelin Yerebakan Sızlı’nın konuşması ile devam etti, öğrencilerden Mehmet Berke Özil ve Melisa Nadar şiirler okudu. 12. sınıf öğrencisi Cem Daloğlu’nun Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’ni okumasını, 9. sınıf öğrencilerinin birlikte verdiği Gençliğin Ata’ya Yanıtı izledi.

Programın ikinci bölümünde, Pamukkale Üniversitesi Halk Oyunları Topluluğu öğrencileri, Ege yöresi oyunlarını sahneledi. Program, Özel PEV Liseleri müzik grubu “ABİLER” in şarkılarıyla son buldu.

denizli-pev-okullari-19-mayis-kutlamasi-3

KORTEJ YÜRÜYÜŞÜNE DE KATILDILAR
Özel PEV Liseleri ayrıca, Denizli Valiliği tarafından düzenlenen 19 Mayıs kortejine katıldı. Bayram coşkusuna katılan 11. sınıf öğrencisi Berkan Çeviş, yüzmede Türkiye şampiyonu olup Denizli’yi başarıyla temsil ettiği için ödüllendirildi.

denizli-pev-okullari-19-mayis-kutlamasi-2

NECATİ VE SAYKOLAR PEV’DE
Denizlili Müzik Gurubu Necati ve Saykolar, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Özel PEV Okulları öğrencileriyle buluştu.

2008 yılında kurulan ünlü Denizlili Müzik Grubu Necati ve Saykolar, Özel PEV Okulları’nın konuğu oldu. Özel PEV Okulları öğrencileriyle söyleşide bir araya gelen ünlü müzik grubu, öğrencilerin merak ettiği soruları yanıtladı.

Öğrenciler tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Necati ve Saykolar, deneyimlerini paylaştı. Soruları da yanıtlayan Necati ve Saykolar, albümlerinde yer alan birbirinden güzel parçaları seslendirdi. Öğrencilere özel canlı performans sergileyen Necati ve Saykaolar, öğrencilerin gönlünde taht kurmayı başardı.

denizli-pev-okullari-19-mayis-kutlamasi-1

Necati ve Saykolar grubunun Denizlili olduğunun altını çizen Grubun Vokalisti Necati Karadayı, “Denizli’den doğmuş bir grubuz. Bunun gururuyla buraya geldik. Bizi davet ettiğiniz için çok çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Necati ve Saykolar Grubunun Gitaristi Alper Kayma ise bir anısını öğrencilerle paylaştı. Kayma, “Ben ilk konserime bu okulda katıldım. İlk elektrogitar çaldığım konser yine burasıydı. O yüzden bu okulun değeri bende çok büyük” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı