REKLAMI GEÇ

PEV Okulları’nın erkek öğretmenleri kamera karşısına geçti ve…

PEV Okulları’nın erkek öğretmenleri kamera karşısına geçti ve…

Özel PEV Okulları öğretmenleri, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’yle ilgili çok özel bir çalışmaya imza attı. Okulun erkek öğretmenleri kamera karşısına geçti, kadınlara hem mesaj verdi, hem de toplum içindeki önemini bir kez daha hatırlattı. Sosyal medyada yayınlanan görüntüler kısa sürede büyük ilgi çekti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Mart 2018 Perşembe, 10:33

Özel PEV Okulları’nın erkek öğretmenleri anlamlı bir çalışmaya imza attı. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ne özel kamera karşısına geçen erkek öğretmenler kadınlara mesaj gönderdi.

“Kadın hikayesiyle güzeldir” sözüyle başlayan çalışmada yer alan erkek öğretmenler, kadını anlatan ve kadına yaşamdaki yerini hatırlatan özel sözleri kelimelere bölerek iletti.

PEV’in erkek öğretmenleri kamera karşısına geçti, “Susma, konuş, anlat. Sesi ol sessizliğin. Öyle bir cümle kur ki, umuda sebep, geleceğe ışık, barışa yol olsun. Sen özgürlüksün. Sokaklar senin. Hiçbir önemi yok ne giydiğin eteğin, ne de gezdiğin saatin. Bir şeyler yap kız gibi, kadın gibi, yani içten. İnce ve korkusuz yani. Gün kahkahanla aydınlansın. Sen gülersen eğer güzelleşir dünya. Değişir iklim, akdeniz olur. Çünkü sen kadınsın. İyi ki varsın” dedi.

İşte Özel PEV Okulları erkek öğretmenlerinin kamera karşısına geçerek kadınlara verdikleri mesaj:

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı