REKLAMI GEÇ

PEV Özel Okulları’nda mezuniyet coşkusu

PEV Özel Okulları’nda mezuniyet coşkusu

  Özel PEV Okulları, ortaokul bölümünde 17’nci dönem, Özel PEV Amiroğlu Fen Lisesi de ilk mezunlarını verdi.  

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 13 Haziran 2014 Cuma, 12:12

Denizli Özel PEV Okulları bahçesinde düzenlenen 2013-2014 eğitim öğretim mezuniyet törenine Pamukkale Üniversitesi Rektörü ve Pamukkale Eğitim Vakfı Başkanı Hüseyin Bağcı, Özel PEV Okulları Kurucu Temsilcisi Prof. Dr. Mehmet Meder, okul yönetimi, Pamukkale Eğitim Vakfı üyeleri ve veliler katıldı.

Mezuniyet töreninde,Soma’da geçen ay meydana gelen maden faciası unutulmadı. Yaşamını yitiren301 madenci için saygı duruşu yapıldı. İstiklal Marşı’nın ardından, günün anlam ve önemini dile getiren konuşmalar yapıldı.

ic-2

“PEV KOLEJİ BİRLEŞTİREN ÇATI”
Öğrencilerin mezun olduktan sonrada her zaman iletişimde olacaklarını belirten Okul Müdür Yardımcısı Hilal Tortop, “Eğitim hayatınızın ilk gününe başladığınız yolculuğunuzda, bugün bir yolun daha sonuna geliyorsunuz. Bugünden sonra hepiniz için yeni yolculuklar başlayacak. Bu gecenin sonunda biz sizleri yeni yolculuklarınıza uğurlayacağız. Yalnız bu bir veda olmayacak. Birbirimizin hayatlarına dokunmuş olmanın bağıyla, bu çatı altında her zaman bir yeriniz ve sizi bekleyen öğretmenleriniz olacak. PEV Koleji daima bizleri birleştiren bir çatı olacak” dedi.

ic-3

“SAĞLAM TEMELLER ATILDI”
İlk mezunlarının başarı merdivenlerinin en üst zirvesine çıkacağına inançlarının tam olduğunu vurgulayan Özel PEV Amiroğlu Fen Lisesi Müdürü Pelin Yerebakan da “Bu akşamı özel kılanlardan birisi de ilk mezunlarımızı gururla ve büyük umutlarla uğurluyor olmamız. Dört yıl önce öğrencileri için her türlüfedakarlığı yapmaya çalışan saygı değer Pamukkale Eğitim Vakfı üyelerimizin desteği, alanlarında uzman ve azimli öğretmen kadrosu ile bugünlere geldik. Yarınlarımızın bilim insanları olacak başarılı öğrencilerimize iyi bir eğitim öğretim yılı vaat ettik. Onlar bizlere güvendiler, Özel PEV Lisesi’nin sağlam temelini attık.  Kültürel ve sosyal alanda en iyi düzeye getirmek için çabalarken, sizde bize öğrenme isteğinizle, başarı hikayelerinizle güç verdiniz” diye konuştu.

ic-4

“ÖĞRENCİLER VİZYON SAHİBİ”
Özel PEV Okulları’nın eğitimde kaliteden ödün vermediğini belirten Pamukkale Üniversitesi Rektörü ve Pamukkale Eğitim Vakfı Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, “Mezun olan öğrencilerimiz önemli bir vizyon sahibi. PEV ailesine 1989 yılında katıldım.Öğrencilerimizin ismin önündeki o tamamlayıcı unvanvizyonuna sahip olduklarını düşünüyorum. Çocuklarımızı geleceği için düşünen anne ve babaları yürekten kutluyorum. Hayatta en hakiki mürşit ilimdir, fendir.  Çocuklarımızın bu imzanın üzerinde yürüdüklerine inanıyorum” dedi.

ic

Konuşmaların ardından, Özel PEV Ortaokulu 2014 yılı mezunları birincisi Renan Oben Şıracı, ikinci Celal Kaplan, üçüncü Eylül Helin Ekim ve Özel PEV Amiroğlu Fen Lisesi 2014 yılı mezunları biricisi Gülşen Gezer, ikinci Buse Akıncı, üçüncü  Melih Kart’abaşarı belgeleri ile plaket verildi.

anons

Bu arada Özel PEV Ortaokulu birincisi Renan Oben Şıracı ve Özel PEV Amiroğlu Fen Lisesi birincisi Gülşen Gezer, yaş kütüğüne plaket çaktı. Tören, bayrak ve flama devir ve tesliminin ardından, mezun olan öğrencilerin kep atmasıyla son buldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı