REKLAMI GEÇ

PEV-Robert Koleji işbirliğiyle matematik çalıştayı

PEV-Robert Koleji işbirliğiyle matematik çalıştayı

Özel PEV Liseleri ile Robert Koleji öğretmen ve öğrencilerinin katılımıyla matematik çalıştayı gerçekleştirildi. Çalıştaya devlet okullarında görev yapan 30 eğitimci de katıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Haziran 2015 Cumartesi, 15:06

Özel PEV Liseleri Müdür Yardımcısı Saygın Fenli koordinatörlüğündeki “Matematik Eğitiminde İnternet Tabanlı Programlar ve Uygulamaları Çalıştayı”nın hazırlık ve sunum aşamasında, Robert Koleji Matematik Öğretmeni Berna Tüfekçioğlu ve Robert Koleji’nden öğrenciler görev aldı.

ic-pev

Matematik Öğretmenliği Bölümü Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Tolga Kabaca, Yrd. Doç. Dr. Sibel Kazak, Robert Koleji öğrencilerinin sunumlarıyla üç gün süren çalıştaya, kamuya ait ilk ve orta dereceli okullardan 30 öğretmen de katıldı.

Özel PEV Liseleri Müdür Yardımcısı Saygın Fenli, Robert Koleji öğrencileriyle Özel PEV Liseleri öğrencilerinin, daha önceki dönemlerde birlikte çalışmalar yürüttüğünü, bu tür çalışmalarda öğretmenlerin sadece kontrol eden kişi olduğunu, projede öğrencilerin aktif olarak yer aldığını ve önümüzdeki yıllarda benzeri projelerin devam edeceğini belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı