REKLAMI GEÇ

PEV yeni öğretim yılına merhaba dedi

PEV yeni öğretim yılına merhaba dedi

Denizli Özel PEV Okulları’nda 2016-2017 eğitim öğretim yılının ilk ders zili çaldı. Bu yıl 23. kez kapılarını öğrencilerine açan PEV Okulları, öğretmen, öğrenci ve velileri, okul bahçesinde düzenlenen törenle yeni eğitim öğretim yılına merhaba dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Eylül 2016 Pazartesi, 11:56

Denizli Özel PEV Okulu bahçesinde düzenlenen törende, 925 öğrenci yeni eğitim-öğretim yılına merhaba dedi. Törene, Pamukkale Eğitim Vakfı Kurucu Temsilcisi Prof. Dr. Mehmet Medet, idareciler, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

denizli-oze-pev-okulllari-yeni-egitim-ogretim-ic-1

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesiyle başlayan törende, öğrencilerine okuduğu şiirle merhaba diyen Özel PEV Okulları Genel Müdürü Pınar Kaya, “Sevgili PEV ailesi yaz bitti ve yeni bir eğitim yılana daha merhaba diyoruz. Bu uzun ve zorlu yolculuğumuzda birbirimizden güç alacak güzel ve güneşli günlere atamızın ışığında kavuşacağız. Çocuklar cumhuriyeti ve demokrasiyi yaşatmaya, PEV ailesinin gurur kaynağı olmaya devam edeceksiniz. Evinize hoş geldiniz” dedi.

PEV OKULLARI OLARAK HAZIRIZ
Özel PEV Anadolu Lisesi ve Özel PEV Amiroğlu Fen Lisesi Müdürü Hanife Kara ise konuşmasında geleceğin iyi eğitim görmüş bireylerin sağlayacağının bilinci ile hareket ettiklerini vurgulayarak, “Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılki gayemiz, özgüvenli, hoşgörülü, Atatürk İlke ve İnkilaplarına bağlı bireyler yetiştirmektir. Ülkemize emanet edeceğimiz bu pırıl pırıl çocuklarımızı, iyi bir donamına sahip olmaları, farkındalıkları yüksek bireyle olarak hayata başlayabilmeleri için Özel PEV Okulları olarak hazırız ve yanınızdayız” diye konuştu.

BÜYÜK HEDEFLERİMİZ VE HAYALLARİMİZ VAR
PEV Lise Müdür Yardımcısı Erdal Turgut da, Özel PEV kurumları olarak son dönemlerde peş peşe gelen şehit haberinin üzüntüsünü derinden hissettiklerini belirterek, “Bu yıl 23. kez öğrencilerimize kapılarımızı açıyoruz. Geride kalan 22 yılda olduğu büyük hayal ve hedeflerle hazırlandığımız bir yıla daha merhaba diyoruz. Bu yılda merhaba deyişimiz biraz buruk, biraz daha kırılgan. Özel PEV eğitim kurumları olarak son dönemlerde peş peşe gelen şehit haberlerinin üzüntüsünü derinden hissediyoruz. Ama bizler, bir hapishane daha kapatabilmek, Kurtuluş Savaşı ruhunu yaşatabilmek, bir fabrika bacası daha tüttürebilmek, taş üstüne taş koyabilmek, kısacası Mustafa Kemal’ın kurduğu bu ülkeyi sahip çıkabilmek, dimdik duruşumuzu sergileyebilmek adına buradayız. Çünkü bizler eğitim ordusunun birer parçası olarak görüyor ve medeni bireyler yetiştirmek üzere mesai kavramı gözetmeksizin çalışıyoruz” dedi.

denizli-oze-pev-okulllari-yeni-egitim-ogretim-ic-2

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE PLAKET
Törenin sonunda geçtiğimiz yıl TEOG ve üniversite yerleştirme sınavlarında dereceye giren mezun öğrencilere plaket verildi. TEOG’da, Yaren Karadağ, Selin Sağlam, Pelinsu Derik, Almira Kocamaz, Işıl Sarıca, Ayşe Duru Sayın, Bilge Kaan Gedik, Esma Sağlam, Seden Sağlam, Duygu Koçköprü, Egemen Etyemez ile üniversite yerleştirme sınavında dereceye giren Kaan Çolakoğlu’na plaketlerini Pamukkale Eğitim Vakfı Kurucu Temsilcisi Prof. Dr. Mehmet Medet verdi.

denizli-oze-pev-okulllari-yeni-egitim-ogretim-icTörenin ardından öğrenci Berra Aras’ın ilk ders zilini çalmasıyla 2016-2017 eğitim öğretim yılı başladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı