REKLAMI GEÇ

PEV’de ilk ders zili çaldı

PEV’de ilk ders zili çaldı

Özel PEV Okulları’nda 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı’nın ilk ders zili, düzenlenen açılış etkinliği sonrası çaldı. Yaklaşık 800 öğrencinin öğrenim göreceği Özel PEV Okulları’nda öğrenci ve velilerin heyecanı doruktaydı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Eylül 2014 Pazartesi, 12:49

Yeni eğitim öğretim yılı özel okullarda renkli açılışlarla start alıyor. Denizli’nin önemli eğitim kurumlarından biri olan Özel PEV Okulları’nda 20014-2015 Eğitim Öğretim Yılı da, düzenlenen açılış töreniyle başladı.

denizli-pev-ic-son

Ana sınıfı, ilkokul, ortaokul ve lisede yaklaşık 670 öğrencinin öğretim göreceği Özel PEV Okulları kampusunda saat 09.00’da yeni eğitim öğretim yılı ile ilgili bir tören düzenlendi.

Türkçe Öğretmeni Mustafa Şahan, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Ceyda Zorbozan sunumuyla gerçekleştirilen tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Mezunlar adına konuşma Utku Boyar isimli eski öğrenci bir konuşma yaparken. Özel PEV Anadolu Lisesi ve Özel PEV Amiroğlu Fen Lisesi Müdürü Pelin Sızlı ile İlköğretim Müdürü Pınar Kaya da birer konuşma yaptı.

denizli-pev-ic-meder

Pamukkale Eğitim Vakfı Kurucu Temsilcisi Prof. Dr. Mehmet Meder, yaptığı konuşmada yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrenci ve eğitimcilere hayırlı olmasını dilerken, PEV Okulları’nın yine odağında bu yıl da kaliteli, ilkeli ve başarılarla taçlandırılmış bir eğitimin bulunduğuna vurgu yaptı.

denizli-pev-ic-teog

Meder, konuşmasının ardından TEOG’ta Denizli’nin ilk yüzü içerisinde yer alan öğrenciler, Dilara Bozbay, Deniz Uzun, Eylül Helin Hekim, Renan Oben Şıracı, Celal Kaplan ve Utku Boyar’a PEV adına gösterdikleri başarılar nedeniyle sürpriz hediye ve plaketler verdi.

Tören, okul öğrencilerinden Beyza Öneri’nin yeni eğitim öğretim yılının ilk dersi zilini çalınmasıyla noktalandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı