REKLAMI GEÇ

PEV’de okuma bayramı

PEV’de okuma bayramı

Özel PEV İlkokulu 1. sınıf öğrencileri okuma-yazmayı öğrendi, bunu okuma bayramıyla kutladı. Minik öğrenciler, etkinlikte sundukları dans, müzik ve birbirinden ilginç şovlarla anne babalarını adeta yerlerine çiviledi.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 29 Nisan 2015 Çarşamba, 11:37

Özel PEV İlkokulu 1. sınıf öğrencilerinin okuma bayramı etkinliği Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapıldı. Etkinliğe Pamukkale Eğitim Vakfı Kurucu Temsilcisi Prof. Dr. Mehmet Meder, okul yönetimi ve veliler katıldı.

ic-4SERGİ AÇTILAR
Okuma bayramı etkinliği, öğrencilerin çalışmalarından oluşan serginin açılışıyla başladı. Sergiye bazı öğrenciler yaptıkları resimlerle katılırken, bazı öğrenciler de aileleriyle çekilen fotoğrafların çerçevelerini süsleyip astı.

ic-6DRAMA GÖSTERİSİ
Işıklar eşliğinde sunulan “Kelebekler” isimli kukla oyunu ise salonda bulunan izleyicileri büyüledi. Siyah giysilerle sahneye çıkan minikler, ışıklandırmayla görünmez olurken, uçuşan kelebekler farklı bir sahne şovu yarattı.

ic-3PİYANO RESİTALİ
Gecenin bir başka etkinliğinde Özel PEV Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi Eda Pişkin, piyano resitali verdi. Usta bir piyanistten farksız piyanonun tuşlarına dokunan Pişkin, salonda bulunanları kısa bir müzik yolculuğuna çıkardı.

ic-11980’LERE GÖTÜREN DANS ŞOV
Gecede tüm hünerlerini sergileyen minikler, bu kez de ebeveynlerini 1980’li yıllara götürdü. O yılların popüler şarkıları eşliğinde dans eden minikler, kıyafetleri ve dans figürleriyle nefesleri kesen bir gösteri sundu.

ic-2ŞARKILAR KORODAN
Özel PEV İlkokulu 1. sınıf öğrencilerinin yer aldığı koro ise mini bir konser verdi. Koro, 1980’li yıllardan iz bırakan yerli ve yabancı şarkıları seslendirdi. Anne babalar ise bu konseri nefeslerini tutarak izledi. Konserin sonunda ise alkış tufanı koptu.

ic-5Okuma bayramı, birinci sınıf öğrencilerine sınıf öğretmenleri tarafından başarı belgelerinin verilmesiyle sona erdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı