REKLAMI GEÇ

PEV’den muhteşem konser

PEV’den muhteşem konser

Özel PEV Okulları muhteşem bir konser organizasyonuna imza attı. Yakup Kıvrak, PAÜ Kongre ve Kültür Merkezi’ni dolduran PEV Ailesi’ne unutamayacakları bir gece yaşattı. PEV Okulları müzik öğretmeni Cemil Karadeniz ile de sahne alan Kıvrak, birbirinden ünlü eserleri sundu. Konserin finalinde ise PEV öğrencileri sahneye çıktı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Ocak 2016 Salı, 10:10

Öğrencilerini akademik olarak en iyi şekilde hazırlayan Özel PEV Okulları, kültürel etkinliklerini de sürdürüyor. Özel PEV Okulları, akademisyen, öğretmen, yazar, çellist, gitarist ve orkestra şefi Yakup Kıvrak’ı ağırladı.

denizli-ozel-pev-okullari-viyolansel-ic-3

Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde unutulmaz bir konser veren Yakup Kıvrak, programına Türk sanat müziği eserleri ile başladı. Klasik batı müziğinin en güzel örneklerini sunan Kıvrak, konserini izleyiciler ile gerçekleştirdiği sıcak sohbet ile süsledi.

denizli-ozel-pev-okullari-viyolansel-ic

Türk halk müziği, çağdaş Türk müziği, ünlü film müzikleri, tangolar ve rock eserleri sunan Kıvrak, konserini ülkeler arası müzik turu ile noktaladı.

denizli-ozel-pev-okullari-viyolansel-ic-1

ÖĞRENCİSİ MÜZİK ÖĞRETMENİ İLE SAHNE ALDI
Ünlü müzisyen Yakup Kıvrak solo performansının ardından, öğrencisi olan PEV Okulları Müzik Öğretmeni Cemil Karadeniz ile sahne aldı. Karadeniz kemanda, Kıvrak ise viyolonselde davetlilere unutamayacakları anlar yaşattı.

denizli-ozel-pev-okullari-viyolansel-ic-2

PEV ÖĞRENCİLERİNDEN MİNİ KONSER
Özel PEV Okulları’nın Yakup Kıvrak ile buluşması güzel bir sürpriz ile sona erdi. PEV Okulları korosu, Yakup Kıvrak’ın eserlerinden oluşan küçük bir konser verdi, velileri tarafından ayakta alkışlandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı