REKLAMI GEÇ

PEV’den öğretmenlere önemli hizmet

PEV’den öğretmenlere önemli hizmet

Özel PEV Okulları, Robert Koleji işbirliği ile Denizli’deki devlet okulunda görev yapan İngilizce öğretmenlerine yönelik kurs düzenliyor. 5 Aralık’ta gerçekleştirilecek kurs, daha sonra internet üzerinden devam edecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Kasım 2015 Perşembe, 10:28

Özel PEV Okulları, sosyal projelerdeki etkinliğini sürdürüyor. PEV Okulları, Robert Kolej ile işbirliği içinde devlet okullarının İngilizce öğretmenlerine yönelik kapsamlı bir kurs düzenliyor.

5 Aralık’ta gerçekleştirilecek olan bir tam günlük eğitimde ‘Okuma ve konuşma” becerileri üzerinde durulacak, öğrencileri İngilizce derslerine aktif bir şekilde katmaya yardımcı olacak pratik öneriler öğretmenlerle paylaşılacak.
Eğitime katılan öğretmenler, önerilen çalışmaları sınıflarında uyguladıktan sonra geri bildirimleri internet üzerinden diğer katılımcılarla paylaşabilecek. PEV Okullarında bir günlük yüze yüz eğitimden sonra katılımcılar üç hafta internet üzerinden eğitimlerini sürdürecek. Kurs sonunda öğretmenlere katılım belgesi verilecek.

50 katılımcı ile sınırlı tutulan kursa yalnızca devlet okullarından öğretmenlerin katılabilecek, İngilizce öğretmenlerinin internet üzerinden elektronik katılım formunu doldurmalarının yeterli olacak. Kursta yer almak isteyen öğretmenler, ayrıntılı bilgiye http://rcminicourse.weebly.com/ adresinden ulaşabilecekler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı