REKLAMI GEÇ

PEV’in her bir köşesi Atatürk oldu

PEV’in her bir köşesi Atatürk oldu

Özel Pamukkale Eğitim Vakfı Okulları, Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ ün aramızdan ayrılışının 81. yıldönümü nedeniyle Atatürk’e duydukları minnetlerini ifade etmek için anlamlı bir tören düzenledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Kasım 2019 Pazar, 13:18

10 Kasım Atatürk’ü Anma Haftası boyunca PEV Okullarının her bir köşesinde Mustafa Kemal ATATÜRK’ ün resimleri ve sevdiği şarkılar öğrencilerle buluştu. 10 Kasım sabahı tüm öğrenci, öğretmen ve velilerin katılımı ile anma töreni Özel PEV Okulları konferans salonunda yapıldı.

Saatler 09.05’i gösterdiğinde saygı duruşunın ardından İstiklal Marşı ile anma töreni başladı. Pamukkale Eğitim Vakfı Başkanı Prof. Dr. Hasan Kazdağlı’nın anlamlı konuşmasının ardından tören, tiyatro gösterisi ile devam etti.

Öğretmenler tarafından hazırlanan ve sahnelenen “Atatürk İçimizde, Atatürk Her Yerde” tiyatro gösterisi izleyicilere duygu dolu anlar yaşattı. Atatürk’ün siyasi ve askeri hayatını esas alarak hazırlanan tiyatroda öğretmenler Atatürk’ün sevdiği şarkıları seslendirdi.

Atatürk’ün ilke ve devrimlerinin izinden giden Pamukkale Eğitim Vakfı Okulları, bir 10 Kasım’da daha Mustafa KEMAL ATATÜRK’ü saygı, sevgi ve minnet içinde andı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı