REKLAMI GEÇ

PEV’in Küçük Mucitleri

PEV’in Küçük Mucitleri

Pamukkale Eğitim Vakfı Özel PEV Okulları Geleneksel Fen ve Matematik Bilim Şenliği’nin 11.’sini gerçekleştirdi. Şenlikte öğrenciler yıl boyunca hazırladıkları bilimsel çalışmaları sergiliyor.

İlyas Coşkun / DENİZLİHABER / 5 Mayıs 2014 Pazartesi, 12:57

Pamukkale Eğitim Vakfı Özel PEV Okulları Geleneksel Fen ve Matematik Bilim Şenliği’nin 11.’sine ev sahipliği yapıyor. Bilim şenliğinde öğrenciler yıl boyunca öğrendikleri bilgileri pratiğe dönüştürerek bilimsel deneylerde uyguluyor.

Pamukkale Eğitim Vakfı Özel PEV Okulları Fen Zümre Başkanı Mustafa Karaca, bilim şenliğini, öğrencilerin bilimsel çalışmalarını teşvik etmek için her yıl düzenlediklerini söyledi. Karaca, “Bu şenlikte öğrencilerimiz okulda 1 yıl boyunca aldıkları eğitimi pratik olarak uygulamaya çalışıyorlar. Hazırladıkları birbirinden ilginç projeleri beğeniye sunuyorlar. Burada öğrencilerimizin bilime ilgi duymalarını ve bilimsel konularda araştırma yaparak bir şeyler üretmelerini sağlamayı amaçlıyoruz” dedi.

galeri-anons

Şenlikte sergilenen projelerle öğrencilerin işledikleri konuları pekiştirdiklerini ifade eden Pamukkale Eğitim Vakfı Özel PEV Okulları Matematik Zümre Başkanı Gürsel Güdücü, “Bu çalışmayı PEV Okulları olarak her yıl geleneksel olarak gerçekleştiriyoruz. Amacımız öğrencilerimizin bilgilerini pekiştirmek ve onları pratiğe alıştırmak. Öğrencilerimiz de bu şenliğe yoğun ilgi gösteriyor ve 1 yıl boyunca heyecan içinde bu şenliğe hazırlanıyorlar” dedi.

140’a yakın projenin sergilendiği Bilim Şenliği’ne bu yıl 200 öğrenci katıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı